2777
2789

چند ساعت پیش اومد شامشو خورد ورفت من شامشو که دادم اومدم اتاق خوابیدم اومد قبل رفتنش منو بوسید فکر کرده بودخوابم ولی بیدار بودم چشمامو بازکردم گفت ای پدرسوخته خودتو زدی به خواب بعدیه خورده بغلم کرد و درگوشم حرفای عاشقانه و زن وشوهری زد..خیلی خوب بود..ازش پرسیدم توروخدا راستشو بگو هنوزم منو مثله اون موقع ها که بهم نرسیده بودی دوسم داری گفت به خدا قسم هزاربرابر بیشتر ازاون موقع ها دوست دارم...ما خیلی خوشبخت بودیم باهم...اما نمیدونم چی شد ازوقتی چیزای مشکوک وخیانت ازش دیدم دیگه ورق برگشت ..دیگه احساس خوشبختی نمیکنم همش تو عذابم همش بهش شک  دارم😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهت یعنی قبلا خیانت کرده؟

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

به هرچی فک کنی دنبالش بری سرت میاد.هر مردی ممکنه یهکوچولو سرش گیج بره ولی دلتو سرد نکن نذار حس کنه و بره نذار بگه چ خوب اینک دیگ عوض شده پس منم میکنم...پابندترش کن.شاید اشتباه برداشت کردی

خیانت دیدی واقعا؟

اره خودمم باورم نمیشد ببینم پیام داده به مدیر کانال صیغه یابی ازش درخواست کیس خوب کرده بود که بره پیشش البته دوماه پیش این اتفاق افتاد که بینمون یه دعوای شدید اتفاق افتاد چند روزم قهر کردم رفتم خونه  مادرم

اره خودمم باورم نمیشد ببینم پیام داده به مدیر کانال صیغه یابی ازش درخواست کیس خوب کرده بود که بره پی ...

هنوزم حس خوشبختی داری؟!🤷

خیلی خوبه تو انسان موفقی میشی شما از اون خانمایی هستی که پیر نمیشی من بهت حسودیم شد

اره خودمم باورم نمیشد ببینم پیام داده به مدیر کانال صیغه یابی ازش درخواست کیس خوب کرده بود که بره پی ...

چقد بد.چرا مردا اینجورین اصلا نمیدونی عاشقن یادیونه شدن.

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
هنوزم حس خوشبختی داری؟!🤷 خیلی خوبه تو انسان موفقی میشی شما از اون خانمایی هستی که پیر نمیشی من بهت ...

داری مسخرش می‌کنی یاجدی میگی؟