دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
بله خیلی خوب بود یه ماه دادم ولی باز باید برم بخرم
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله خیلی خوب بود یه ماه دادم ولی باز باید برم بخرم
مرسی عزیزم
خوشحالم برات
خارجیگرفتی؟
من دکتر بهش داده
چطوری پیشرفت کرده مثلا؟ گفتاردرمان میبری؟
دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
الان چهار سالشه تا پارسال ب زور پنجاه تا کلمه میگفت الان جمله میگه و کلی پیشرفت کرده کنارش شربت پریستام هم میدادم که برای تمرکز دکتر نوشته بود
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
من میدادم شربتشو نخورد قرصش دادم خوب بود البته در کنار گفتار درمانی و تمرین و تکرار
خدا رو شکر
منم دکتر بهش داد
گفتار هم میرفت تا یکماه پیش ک سرماخورده نمیبرم
پس م کمبود واژه داره جملاتش خامه
نه چیزای دیگه دادم ولی تاخیرش بخاطر این بود که ذخیره میکرد یهو جمله کامل گفت بیخودی خودم ...
خدا را شکر
خوشحالم برات
مرسی عزیزم خوشحالم برات خارجیگرفتی؟ من دکتر بهش داده چطوری پیشرفت کرده م ...
والا دکتر نوشته بود ولی هیچ داروخونه گیر نیاوردم 😕دیگه ساده گرفتم ،اون کددمتر گفته بود یا یه ویتامین دیگه هم مخلوط بود،اره گفتار درمانی هم بردم ولی همکاری نمیکرد حس کردم تو محیط خونه باشه بهتره،نبردم ولی تی وی و گوشی رو باید صفر کنی
صبحت میکرد اما واضح نبود جمله بندی نداشت مثلا به ل می گفت ه یا به خیابون می گفت فنگون دیگه سه سالگی بردم گفتار درمانی هفته آیی یک جلسه نیم ساعت روزی سه چهار ساعت هم خودم با همون کتابها و تمریناتش باهاش کارکردم خداروشکر تا چهار سالگی دیگه خوب شد
جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..