2777
2789
عنوان

اگه بهتون چهار میلیارد بدن....

| مشاهده متن کامل بحث + 2910 بازدید | 237 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههههه اصلا تحت هیچ شرایطی اگه کل دنیا رو بهم بدن هیچ موجودی رو نمیکشم،اونم حتما نی نی داره،مادر داره🥺🥺من بغض کردم از فکرش🥺بعضیا چطور میتونن خدایا......

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

وای میمون خیلی گناه داره 

شبیه آدم😑حس میکنم آدم کشتم  

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چرا انقد سخته خب....نمیتونی تصمیم بگیری؟

اول اومدم بگم اره

بعد دیدم ن واقعا اونقدام راحت نیست 

بعد باز فک کردم بحث ۴ میلیاردهههه 

بعد باز قیافه اون حیوون اومد جلو چشم من خدا نیستم 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
دیگه پول زیادیه خب...

میگم اگه کل دنیا رو هم بهم بدن بازم جوابم ی نه محکمه،ی بغضی کردم از تصورش که خدا میدونه

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭

سلام ..

واقعا بدون شعار میگم ..

بنظرم کسی نیست ک پول دوست نداشته باشه طبیعتا پول داشتن اونم زیادش حتی فکرشم حال آدمو خوب میکنه ..

اما درمورد سوال شما میگم نه حالا چرا ؟

من مستند حیات وحش خیلی دوس دارم و همیشه دنبال میکنم و چند بار موضوعش از دست دادن بچه هاشون بود 

وختی دیدم میمون ،فیل ،اسب ،نهنگ و و و خیلی حیونایه دیگ وختی بچه شون از دست میدن ساعتها گریه میکنن و حتی لاشه ی بچه شو ول نمیکنه ب روش خودشون عزاداری میکنن قلبم ب درد اومد 

بهیچچچچچچچچ عنوان با هیچچچ مبلغی حاظر نیستم چنین کار کثیفی رو انجام بدم ..

چون حس مادری ب انسان بودن ختم نمیشه بنظرم  ... 

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊
یادت میره بعد یه مدت....انسان فراموش کاره

نه امکان نداره من حامی حیوانات هستم ، الان ده سالی میشه فعالم تو این زمینه . دیدم چه دنیای زیبایی دارن. خیلی چیزا هست که آدم تا آخر عمر فراموش نمیکنه ...

خیلیا نمیتونن

خب چطور کشتن سوسک و مگس و هزارپا و این موجودات دلشون رو به درد نمیاره میمونم مث اونا فقط یکم چثه ش بزرگتره تا حالا کسی رو دیدی برا گشتن مگس گریه کنه😂پول منو بدین برم 

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 

نه اصلا 

تصورش کردم دلم مچاله شد چه رسد به عمل کردنش

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25