2777
2789

من هنوز بیست سالم نشده خوب چند ساله ازدواج کردم 

یعنی مثلا شوهرای شما بهتون نمیگن وای چقد امروز خوشگل شدی یا چقد خوشگلی یا دوست دارم یا وقتی مریض میشید حالتون میپرسن یا شوهرتون میاد خونه مامان باباتون شوهر من اینجوری نیس اصلا اصلا از این کارها نمیکنه خیلی بده اصلا دوستم نداره همیشه دختر بازی میکنه میگ روت هوو میارم خیلی پولداره خوب دور برشونم دو همسری هست بخدا پیرم کرده 😭😭 خانوادم نمیزارن جدابشم بخصوص بابام هرروز جنگ داریم سر اینک چرا بهم محبت نمیکنه چرا باهام حرف نمیزنه من ی نفرم شب روز تنهام دلم میخواد باهام حرف بزنه تو خونه میره سرکار میاد 

سرش تو گوشی جیکش درنمیاد 

بابام نمیزاره جدابشم خانواده خودش هم نمیزارن بخدا زندگی بقیه رو میبینم همسن هامن درست شوهر هرکی ی طبیعت بدی داره ولی خوب دوستشونم دارن بهشون محبت میکنن اما دریغ از ی محبت روانی ام من حامله هم شدم پنج ماهمه شبا گریه میکنم صبح ها گریه میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یمدت بی محلش کن باهاش صحبت نکن و اصلا محل نزار

میزاره تنها بری بیرون؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یمدت بی محلش کن باهاش صحبت نکن و اصلا محل نزار میزاره تنها بری بیرون؟

کردم ولی مجبورم باهاش مثلا حرف بزنم خوب پول بخوام یا بهش بگم جای ببره منو اینا سخته 

ن نمیزاره خودمم نمیرم تنها

باورم نمیشه همسن منی و بارداری چه حسیه؟ 

حس قشنگیه. ولی زندگیم جهنمه شوهرم هرچی باشه مرده همه مرد ها باید ی زنی داشته باشند بهش محبت کنند دوستش داشت باشن شوهر من ک نداره احساس میکنم چند ساله دیگ روم هوو میاره و این کمبودش پر میکنه 😭😭😭 خدا منو بکشه تیکه تیکه کنخ

حس قشنگیه. ولی زندگیم جهنمه شوهرم هرچی باشه مرده همه مرد ها باید ی زنی داشته باشند بهش محبت کنند دوس ...

انقد ناراحت نباش رو بچه اثر میذاره خودت برای خودت شاد باش کلاسی چیزی برو مشغول باش استراحت کن سریال ببین هرچی اهمیت بدی بدتره یا نمبدونم این خوبه یا نه اما با دیگران یکم گرم بگیر شاید حسودی کنه 

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤