2777
2789
عنوان

از بچگی همش این خوابو میبینم

180 بازدید | 26 پست

از بچگی حدودا وقتی ۶سالم بود تا الان گاهی شبا خواب میبینم تو ماشینم و دارم خفه میشم و اشیا دورم بزرگ و کوچیک میشن👀

شما هم شده یه خوابی رو دائم ببینین؟

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره. یه پیرمرد کور دنبالم میکنه

چه ترسناک👀

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بله من بارها خواب دیدن که تیر بارون میشم 

و یه تیرم درست وسط پیشونیم میزنن و سوراخ میشه 

خون فوران میکنه.

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
بله من بارها خواب دیدن که تیر بارون میشم  و یه تیرم درست وسط پیشونیم میزنن و سوراخ میشه  ...

خون ک توی خواب باشه یعنی هیچ تعبیری نداره

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
بله من بارها خواب دیدن که تیر بارون میشم  و یه تیرم درست وسط پیشونیم میزنن و سوراخ میشه  ...

🫤

بله

خواب میبینم تو ماشین پشت فرمون با سرعت دارم میرم و پام به پدال نمیرسه

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
من تو حواب هام یه زندگیه دیگه یه جای دیگه دارم‌که همه جاشو بلدم همه جای خونم ..آدرس خونم...بازارهای ...

وای چقدر قشنگ

اونجا با زندگی فعلیت خیلی فرق داره؟

پشمااممم منم همینو میدیدم پا میشدم گریه میکردم ولی از یه سنی دیگه ندیدم، این اشیا دورت که کوچیک و بزرگ میشدن حسی بدی بهت نمیداد حس سنگینی.؟

کنکوری ام میشه برا موفقیتم یه صلوات بفرستی🩵✨