2777
2789
عنوان

شوهرم قرتی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3262 بازدید | 127 پست
شوهر منم بینی اش عمل کرده ارتودنسی کرده اردیبهشت مو هم میکاره انگار مردها رقابت دارن باهم  ...

مو خیلی مهمه تو ازدواج نه؟

من داداشم یکم موها جلوش ریخته. ارثیه تو خانوادمون

میخواد بکاره اما میگن حاش میمونه تا چند ماهو اینا دنبال فرصت خالیه که نداره. مجردم هس

داداش دامادمون هم مو کاشته خوب شده انگاری

میشه واسه من و خانوادم یه صلوات بفرستید؟💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیش تو تاپیک حرف شدم گفتم من شوهرم بینی اش عمل کرده ارتودنسی کرده  اردیبهشت مو میکاره ...

فک کن مرد با اون همه ابهت بینی عروسکی🤮🤮🤮🤮🤮ببخشیداااا

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
نه شوهر من میگفت جونتر میزنه سنم بعد بوتاکس😅

خوبه 

من الان شوهرم جلو سرش کچل شده میگه مو بکارم جوونتر بشم

همش کلاه سرش😊

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪
شوهر منم بینی اش عمل کرده ارتودنسی کرده اردیبهشت مو هم میکاره انگار مردها رقابت دارن باهم  ...

یادم اومد ۷ تا دندونش ایمپلنته متنفره از دندون کشیدن

بلیچ هم کرده 

خداروشکر تو فاز عمل بینی نیست البته فعلااااا😑

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

مو خیلی مهمه تو ازدواج نه؟ من داداشم یکم موها جلوش ریخته. ارثیه تو خانوادمون میخواد بکاره اما میگن ...

اره ردش تا دوماه میمونه

برادر شوهرم کاشت خیلی خوب شده😍

نه عزیزم من ده سال تحقیق کردم تا دکتر پیدا کردم

دکتر طبیعی طبیعی عمل کرده به حدی که دوستش متوجه نشد عمل کرده

۵۰ میلیون پول دکتر دادم😊

مردا ادم نیستن؟

چون مرده محکومه ب اینکه دماغش گنده باشه، حتما سبیل و ریش داشته باشه، لیزر نکنه و....

نی نی سایتیا یا از این ور بوم میوفتن یا از اون ور بوم. مرد هم ادم حق داره هرجور ک خواست بدنش و تغییر بده چون بدن خودشه 

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!
ولی من خوشم نمیاد به روش نمیارم نمیگم مرد بو گندو دوست دارم ولی از مرد پر ادا هم که دم به دقیقه تو ...

شوهر من یه روز درمیون دوش میگیره..برعکس من که هرروز میرم

سعی میکنه بهترین ژل مو رو بزنه به خودش برسه...امپلنت کنه...واسه خودش تا جایی که بتونه خرج میکنه😂

یادم اومد ۷ تا دندونش ایمپلنته متنفره از دندون کشیدن بلیچ هم کرده  خداروشکر تو فاز عمل بینی ن ...

🤣🤣🤣

من شوهرم تو بچگی بینی اش با میلگرد شکست

برا همین مجبور شده عمل کنه زیبایی هم انجام داد

دمش گرم  یکم ازش یاد بگیر خاهر

من حوصله این اداها ندارم عزیزم همینکه همیشه تمیز و اراسته باشم واسم کافیه

من غذا کم میخورم ولی هرچی باشه میخورم ایشون شب فقط سالاد بروکلی و روغن زیتون با سیب زمینی ابپز و ماست چکیده میخوره…کلا مثل نوزادا غذاش جداس😑

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

نه عزیزم من ده سال تحقیق کردم تا دکتر پیدا کردم دکتر طبیعی طبیعی میکاره به حدی که دوستش متوجه نشد ع ...

مگه دماغ رو میکارن؟؟ اگ طبیعی دوس داشت چرا مال خودشو عمل کرد 

هر چی باشه هر چقدرم داده باشی بازم عمل خودشو نشون میده 

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐