2777
2789

سلام بچها حالتون خوبه؟

من یه مامان ۲۶ساله هستم یه پسر دوسال و هشت ماهه دارم.چند ماهیه بچم به شدت به کارتون  علاقه مند شده دوست داره حتما با  گوشی ببینه.از صبح که بیدار میشه تا شب فقط کارتون میبینه اصلا سراغ بازی  نمیره اگه هم بره در حد ده دقیقه تا نیم ساعته البته باهاش بازی کنی بازی میکنه ولی گرایشش بیشتر به گوشیه وسط بازی بازم میگه مامان گوشی بده کارتون ببینم.یه مشکل خیلی بزرگی که پیش اومده اینه ک میره تو فکر و بعضی وقتا باید ۸تاده بار با صدای بلند صداش کنم یا تکونش بدم تا صدامو بشنوه ولی از طرفی کوچک ترین صدایی از داخل ساختمون یا خیابون‌بیاد میگه مامان صدای چی بود.چیکار کنم خیلی نگرانم چطور گوشیو کارتونو ازش بگیرم.یعنی دوباره هواس جمع میشه؟چی کار کنم بنظرتون لطفا اگه چیزی میدونید راهنماییم کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تجربه مشابه دارم گوشی به شدت تمرکز بچه رو میاره پایین. باید کم کم ساعت کارشو کمتر کنید یهو ازش نگیرید

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

نمیشه تظاهر کنی که گوشیت خراب شده؟ و دیگه اصلا تو خونه نبینتش؟

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

اگه بدونی چه ضرری داری با دادن گوشی ب هوش تکلم و درکش میزنی از فردا بهش نمی‌دی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بخاطر گوشیه،پسر من یه مدل بازی بود انجام میداد خیلی روش تاثیر داشت همش تو فکر و توهم اون بازی بود ،الان‌که پاک کردم بازی رو تمرکزش زیاد شده،باب اسفنجی میبینه پسرتون؟

خدا از دستت ترسوندیم گفتم چیشده

آرامشی مثِ شبایی که داره برف میباره...همونقدر در سکوت،آرامش...تو کلبه ی کوچیک روستاییمون،کنار بخاری هیزُمی با صدای تَرق تُروق چوبا که لابلای صدای جغد تنهایی که مظلومانه داره میخونه خودمو تو فکرو خیال گُم میکنم و غرق میشم تو...