2777
2789
عنوان

داستان مه لقا را خوندین؟

296 بازدید | 13 پست

سرچ کنید توی نی نی سایت میاد 

تهش که مه لقا سال ۷۵ فوت کرد گریه کردم برای خودش برای اینکه یه نفر اینا را دیده و تعریف کرده ولی الان دیگه چیزی ازش زیر خاک نمونده

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)

در مورده چیه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مه لقا کیه چیه چیکارست و داستانش چیه

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

اونا کین؟ 

هر دوتا داستان زندگیشونو گذاشته بودن سر گلاره تا یه هفته نی نی سایت عزای عمومی بود عکس که گذاشت فهمیدن عکسا مال یه بلاگره لو رفت و فاخته که تاپیک میزد که شوهرم کتک زده خون گریه میکردن کاربرها بهش گفتن عکس زیر چشمشو با سایه بادمجونی رنگ امیزی کرده بود😂😂😂😂

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

هر دوتا داستان زندگیشونو گذاشته بودن سر گلاره تا یه هفته نی نی سایت عزای عمومی بود عکس که گذاشت فهمی ...

چه دروغا ک نمیگن ملت😂

عاشق دلیل تعلیقمم 🌈 همون ماهاگونی سابقم❤️
مه لقا کیه چیه چیکارست و داستانش چیه

زنگی یه خانمی بوده که سال ۷۵ هم فوت میکنن مشکلات از قبیل هووی مادر و ازدواج اجباری و ...

یعنی اینقدر تباهین که بعد از گلاره و فاخته باز هم با این تاپیکا گریه میکنین 😑

من که نخوندم اونارا ولی حس میکنم این واقعی بود

من که نخوندم اونارا ولی حس میکنم این واقعی بود

نخون بابا اینایی که من میگم کل نی نی سایت خون گریه میکردن واسه بیشعورا الکی اعصابت رو پای این تاپیکا نزار

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴