2777
2789
عنوان

یه سوال

74 بازدید | 12 پست

من ۱۸ سالمه بعضی شبا تو خواب جیغ میزنم و بقیه بهم میگن ک جیغ زدم در حالی ک خودم اصلا متوجه نمیشم 

خیلی وقتا از خواب بیدار میشم بدنم میلرزه ب نظرتون علتش چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای😂 اخه جهنم از خودم مامانم اینا از خواب بیدار میشن  یه وقتا حس میکنم کار‌جناس میخان اذیتم ...

ن باو کار جنا نیس بیشتر ب دلیل اعصابه 

ب من میگن با صدای خیلی بلند حرف میزنی😂

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...
وای فکرشو بکن تو خوابت قربون صدقه دوست دخترت بری یهو پدرت بالا سرت باشه یا خود خدا یه ثانیه تجصمش کن

خداروشکر دوس دختر ندارم و اگ بفهمن هم کاری ندارن ولی از این میترسم ک فحشای رکیک بدم تو خاب😂💔

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...

دوست من چندين شب بدون اینکه خودش بدونه شبا موقع خواب جنا میاوردن مینداختن کف حیاطشون بعد بهش میگفتن اینجا چیکار میکنی میگفت بخدا نمیدونم کی اومدم 

البته خانواده‌ ای دعا نویس هستن 

دعا نوشتن یه مدت خوب میشه باز..