2777
2789
عنوان

بچه دار نمیشم چیکار کنم

365 بازدید | 35 پست

۲۵ سالمه و همسرم ۳۵ سالشه سه ساله ازدواج کردم تا همین پارسال با شوهرم مشکل داشتم تا پای طلاق رفتم ولی با وساطت بزرگترها برگشتم سر زندگیم

خیلی اخلافش خوب شده ولی الان مشکلی که دارم اینه بعد از کلی دکتر رفتن آب پاکی و ریختن تو دستم بچه دار نمی شم هر چی باهاش صحبت می کنم که بیا طلاقم بده نمی‌خوام بعد چند سال یادت بیفته که طلاقم بدی که دوتایی مون سنی ازمون گذشته  گریه می کنه که تو قسمت من بودی و جهنم اینکه بچه دار نمیشم تا آخر عمر باهاتم ولی تا بحثی میشه میگه چیه من با شرایط تو کنار اومدم تو با من کنار نمیای ، بچه میخوام بعد میگه پشیمونم دست خودم نبود از دهنم رفت و این حرفااا در ضمن خانواده ها در جریان دکتر رفتن ما نیستن ولی تحت فشارش گذاشتن چرا بچه دار نمیشه زنت البته به من چیزی نمیگن

چیکار کنم باهاش کلافه ام کرده

از بلاتکلیفی بدم میاد اگه قرار بر جداییه الان قابل تحمل تره تا چند ساله دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبیه رمانهاست...

باور نمیکنم!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
شبیه رمانهاست... باور نمیکنم!

بس کنید تا یکی میاد مشکلشو بگه میگین شبیه رمانهاس باور نمیکنم اگه باور نمیکنی چرا میای داخل تایپک 

خداوندا به کدامین نعمت و کدامین ثواب مرا لایق این گونه معجزه کردی 😍🤩