2777
2789
عنوان

چه شرطایی بزارم ؟؟؟

205 بازدید | 16 پست

من چن ماهه خونه بابامم دارم طلاق میگیرم تاپیکای قبلی توضیح دادم دوتام دختر داریم

چن وقته میریم مشاوره شوهرم راضی ب طلاق نمیشه و التماسم میکنه برگردم اما من خیلی از زندگی باهاش زده شدم بخاطر خیانت بزرگی ک چن سال پیش بهم کرد و کارایی ک کرده

از اونجایی ک من استقلال مالی ندارم و خونه ندارم و زندگی با خانوادم سخته برام حالا فردا قراره شرط بزارم ک اگ شوهرم قبول کنه من ی فرصت سه ماهه بدم زیر نظر مشاور باشیم اگ نشد با دست پر طلاق بگیرم ینی خونه بنامم کنه حتما

من شروطی ک ب ذهنم میاد اینان:

ی خونه و ی ماشین بنامم کنه

حق طلاق بده

با خانوادش قطع رابطه باشم(بخاطر دخالتاشون)

دیگ بچه سوم نخواد هیچ وقت(آخه قبلا میگف باید بیاری)

ب پیشرفتم کمک کنه (حرفه و شغل و استقلال مالی)

تحت نظر مشاور باشیم طبق گفته روانشناس هر سه ماه

تلاش برای جلب اعتماد و محبت

با تصمیم هایی ک میگیرم (البته منطقی) مخالفت نکنه

ک هر کدومو انجام نده من جدا شم

مشاور گف دوتاشو اول باید انجام بده بعد برگردی خونه(گف خونه بنامت بزنه و حق طلاق بده)

باقیشم گف برو بنویس هرچی میخوای

دیگ چی بگم؟

پیش ب سوی قوی تر شدن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من نظرم اینه که اگه اینا همه شرط را قبول میکرد، اصلا آدم بدی نبود که

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
ماشین و حق طلاقو بهش نگفته مشاور و نمیدونیم میخواد قبول کنه یا نه ولی بقیه رو گفته قبوله

اگر حق طلاق رو قبول کنه ک خیلی خوبه ولی بعید میدونم 

چون میدونه با کوچیکترین خطا میتونی راحت ازش جدا بشی 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
دیگه چی بگی!!!!!!! ، هیچی بگو جونتم جز مهریم ! واقعا فکر میکنی حتی یکیشم قبول میکنه که طومار نوشتی ...

😄 من میخوام شروط سنگین باشه اصلا قبول نکنه من بیشتر نظرم رو طلاقه ولی بدجور گریه زاری و التماس میکنه و میگ هر چی بخوای انجام میدم ک برگردی 

پیش ب سوی قوی تر شدن...