2777
2789
عنوان

شوهرم امروز پشت مادرش دراومد

256 بازدید | 16 پست

من یه دوقلو دارم که ۲ماهشونه دل‌درد دارن بیشتر مواقع گریه میکنن مادرشوهرم میگه نبات و داروی محلی بهشون بده منم میترسم بهشون بدم دیروز دوباره دل‌درد داشتن شوهرم که زنگ میزد بهش میگفت نبات بهشون بده منم گفتم نمیدم دوباره دیشب گفت بشون بده منم گفتم نه بعد تصمیم گرفتم یه استوری بذارم که بفهمه دوس ندارم بعد مثلا میگم دکتر گفته نباید بهشون بدی میگه برای خودشون میگن من سه تا بچه هامو دادم منم امروز یه استوری گذاشتم یک کاری کرد به داداشم زنگ زده به شوهرم زنگ زده گریه کرده بعد به خودمم پیام دادا شعور داشته باش شوهرمم به شدت پشت اونو گرفت به نظرتون واقعا من تقصیر کارم اینقدر ناراحتم از شوهرم ک هیچ وقت ازمن پشتیبانی نمیکنه حالم واقعا بده به نظرتون چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خودم اصلا استوری گذاشتن درباره مسائل خانوادگی و نمیپسندم و خیلی بی ربط میدونم حالا هر استوری که راجب مشکل و حاشیه های خانواده باشه چون هیچ گونه کمکی نمیکنه فقط چندین نفر و بیشتر کنجکاو می‌کنه راجب زندگیت 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

یکم سیاست داشته باش خوب .آخه آدم با استوری یا پیامک دادن مدرک میده دست مادرشوهر

یه مادر مادرشوهر من گفت زمان ما طبیعی زایمان می کردن پسر م پول ندارن بری سزارین .سکوت کردم بعد که شوهرم رفت .تنها شدیم گفتم مامان جون انشالله سر بارداری بعدی ت حتما طبیعی بزا.

یا سر زردی بچه گفت آب خیار بده .جلو شوهرم سکوت کردم .گفت به شوهرم عزیزم بذار یه زنگ به این دکتر بزنم ازش بپرسیم .زدم رو بلندگو دکتر گفت غلط کرده هر کس این و گفته قشنگ دیگه لال شد

چالش  نی نی🥰

شرکت کننده شماره304

جایزه 300تمن لباس یا وجه نقد

✍لطفا این عکس را در لینک زیر لایک کن👇

https://rubika.ir/joinc/CEFAAHHH0YHXCOEMLODGYQMJUZKCVNRF

✍عکس نی نی های خودتون رو بفرستید

✍ادمـــــــــیـــــــــن👇

@toran_gz

و پایان رای گیری12اسفند

کاش از در سیاست وارد میشدی

نده به بچه ولی وانمود کن دادی و جواب نداده

نزار تنش ایجاد بشه و راحت از کنار این جور مسایل رد شو فقط برای ارامش خودت و بچه هات 

لذت ببر از بغل کردنشون فقط

چقدر بچه ای

بیا و خوبی کن،حالا اگه محل بچه هات نمیذاشت که یه چیز دیگه میگفتی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔