2777
2789

بچها من ی سال بیشتر نیست عقدم اما شوهرم بهم هیچ توجهی نمیکنه. بهشم میگم یکم برام وقت بزار میگه منکه میگم بریم خونه داداشم یا خاهرم تا وقتمونو با هم بگذرونیم نمی‌فهمه درکم نمیکنه حتی گریه میکنم کنارش میگه پاشو برو خونه خودتون میخوای اینطوری کنی خسته شدم میگم هنوز یه ساله عقدیم اینطوریه شب میرم پیشش سرش تو گوشیه تا وقتی میخواد بخوابه

تو اوج آزادی وفا داری قشنگه وگر نه هار ترین سگ هم تو قلاده قابل اعتماده🗿🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی ک میگم نمیفهمه درک نداره باز میگه من دوستت دارم😅💔

خستم کردع نمیدونم چیکار کنم باهاش دیگه یا بهش چی بگم یکی راهنمایی کنه دوست دارم یکم باهام. وقت بگذرونه باعام صحبت کنه اما..... باهاش حرف میزنم بهش توجه میکنم بزرو جوابمو میده 

تو اوج آزادی وفا داری قشنگه وگر نه هار ترین سگ هم تو قلاده قابل اعتماده🗿🌚

اخ اخ با این ادم زندگی کنی همش حسرت میخوری افسرده میشی اگه تونستی جدا شو

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

دوسش دارم مشکلم همینه

چند سال دیگه با این اخلاقش چیزی از دوست داشتن نمیمونه به خاطر بچه و ابرو باید بمونی 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه