2777
2789

من دو هفته پیش گفتم که یه خواستگار دارم مشخصات گفتم و اینا و بعدش باهاش بیرونم رفتم و دیدم به درد هم نمیخوریم و زیادی بی ادبی میکنه بعدش اومد پیام داد و گفتش دلیل بی ادبیش چی بوده و کسی رو دوس داره که اون مطلقه هستش و خانواده اش اجازه ی ازدواج نمیدن بهش و من بگیرم یه جوری رد کنم جواب خواستگاریش رو که انگار تقصیر اون نیستش .‌

چند شب  پیش باز تلگرام پیام داده بود خوبی من جوابشو ندادم 

امروز زنگ زده میگه که میخوام باهات حرف بزنم میتونی البته بگم من شماره ی خودش بلاک کرده بودم با یه شماره ی ناشناس جدید بودش ... من واسه همین برداشتم . وقتی فهمیدم اونه گفتم نه نمیتونم صحبت کنم کار دارم‌مزاحم نشو بعد گفتش لطفا گوش بده به حرفام و قطع نکن .

خیلی حرف زد و پاچه خواری کرد خلاصه اش این شد که یه ازدواج سوری بکنیم و به هم بزنیم که اون بعدش بتونه با دختر مطلقه ای که میخواد ازدواج بکنه ..گفتم چی به من میرسه .گفتش تو بابای منو میشناسی ۳۰۰ و ۴۰۰ تومن میده مهریه ات نقد و توافقی تموم می‌کنیم همو چیو....بهش گفتم من الان وقتی ندارم و کنکورم باید برسم بعد گفت که فعلا همینطوری حرفش باشه بین خانواده ها بزار کلا بعد کنکورت دوماه عقد کنیم و تموم کنیم بریم پی زندگیمون ‌‌‌.....

میگم خب چرا میخوای این مسخره بازی رو در بیاری؟ میگه مامانم از خونه انداختم بیرون میگه دیگه حق نداری اسم اون دختره رو بیاری . باید زود زن بگیری تکلیف ات مشخص شه مگه نه از همه چی محرومت میکنم و دیگه هم حق نداری اسم منو بیاری .

هوففففف

بچه ها کمک میخوام اگه تو شرایط بودین چیکار میکردین؟

لطفا سرزنش هم نکنید.

در ضمن خیلی هم بهش ریدم و حرف زدم بهش ک من اسکل تو نیستم هر کاری بخوای بکنی باهام و قطع کردم آخرش

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدرپررو

هرچی هم بهت بده اصلا نمیارزه

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
چقدرپررو هرچی هم بهت بده اصلا نمیارزه

گفتش که دستم بهت نمیزنم 

ولی اعتمادی نیستش زیاد رو حرفش نمیشه حساب کرد 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
آفرین  تورو ساده گیر آورده؟ خیلی حرف زد بگو شمارتو میدم پلیس فتا

من به حرمت فامیل بودنش هیچی بهش نگفتم و محترمانه رفتار کردم باهاش این مثل خر هستش حالیش نیست هیچ چی

گفتش که دستم بهت نمیزنم  ولی اعتمادی نیستش زیاد رو حرفش نمیشه حساب کرد

واقعاچه فکری پیش خودش میکنه 

دستم بهت نزنه مهرطلاق که توشناسنامه ات میخوره موقعیت های خوبت روشایدازدست بدی 

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
من به حرمت فامیل بودنش هیچی بهش نگفتم و محترمانه رفتار کردم باهاش این مثل خر هستش حالیش نیست هیچ چی

همون تهدید رو بکن 

بعدشم سیم کارتت رو عوض کن 

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔
عین رمانا😁 اگه راست باشه که والاپول مهم نیست آبروت مهمه میدونی بعداچقدربرات بدمیشه به هیچ وجه ...

راسته عزیزم .قراره شده آخر این هفته زنگ بزنم بهش بگم جواب آخرو خواستین صدا ضبط میکنم میزارم.... .

من زیاد درگیر ابرو و این چیزا نیستم . آدم خودمم فقط 

ولی از یه باب میترسم که اینطوری عژت خودمو پیشش خورد کنم