2777
2789

در ماه یک یا دوبار از نزدیک ب عصر تا ۳یا۴یا۵صبح اینطور درد میگیرم کل شیکمم مخصوصا سمت راست نابودم کرده سمت چپ خیلی کم چندین بارم رفتم دکتر گفتن کیسه صفرا سونو دادم مشکلی نداشتم گفتن معده اونم مشکلی نبود گفتن کلیه بازم فقط شنای ریزی دارم همین مامانم و.. هم ارثی دارن دردی ندارن یه دکتر گفت استرس براثرش روده هات تحریک پذیر نمیدونم تنبل میشن یکی گفت عفونت روده من همش رفتم خوب نشدم😭الان باردارم بازم روزای خاصی از ماه درد میگیرم میترسمم قرص بخورم تا صبح بیدارم و درد میکشم تجربه ای ندارین😭از درد خودمو فشار میدم تو زمین نفسم حبس میکنم..

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

دوسال اینطورم خسته شدم از ترسیدن اینکه چ روزی از ماه بعد درد بگیرم دکترم گفت حتما عفونت دارو داد برا عفونت ادراریم داد بهم مصرف میکنم امشب حین درد ترشح سفید هم داشتم دارو عفونتم باز استفاده کردم..بارداری و.. یع سمت این درد یه سمت..😔

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

آخی عزیزم.

ببین شاید سردیت کرده

۱ مدت سردی و بزار کنار

چون باردارم هستی زیاد گرمی برات مضره.

ولی سردی و حذف کن کلا

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.