2777
2789

بچه ها

همه طرفدار اینجیلان پس چرا من حق و به ناز میدم😢خیلی گناه داره

در همه شرایطی از اینجیلا حمایت کرد نذاشت کسی از گل بهش نازک تر بگه انقدر بهش اطمینان داره ک حتی ب ذهنش خطور نمیکنه اینجیلا ب شوهرش چشم داشته باشه

اینجیلا با همه اینا بازم به دوستش خیانت کرد🥲بعد ملت این وسط طرفدارشن اصلا درک نمیکنم 🫠🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهای اینجیلیا میگرف میکشید. خودش قبل ازدواج بااون مت یک پسرتواتاقش بود چ حقی داره

مته هم خودش با هزار نفر بوده

بازم بنظرم اینجیلا در حقش خیلی بد کرد😢

مته هم خودش با هزار نفر بوده بازم بنظرم اینجیلا در حقش خیلی بد کرد😢

عجبش.دختره خر بدم میاد ازش

از بچگیش مارموز بود رف یک کاری کرد اون مت بیاد پیشش بعدم افتاد گردن مت اونکار

حالا بچه شکمش چیشد من ندیدم

گلو اینجیلیا فشار میداد انقد ستم میکرد بهش.دختره دوقطبی

ولی بازم اینجی رو خیلی دوس داره

حتی وقت گریه هاشم بجای مادرش اینجی رو صدا میکنه🥲دلم براش میسوزه

اون جا ک اینجیلا پیش مته بود ولی ناز با عروسک اینجی رو تختش انقدر گریه کرد تا خوابش برد منم پا ب پاش گریه کردم🥺

عجبش.دختره خر بدم میاد ازش از بچگیش مارموز بود رف یک کاری کرد اون مت بیاد پیشش بعدم افتاد گردن مت ا ...

من تا قسمت ۸ دیدم😵‍💫باردار شده مگه؟

بعد اینجی تا این جا همش حالت تهوع داره میگم نکنه اونم بارداره از مته؟

بعد این نامزدش قدیر چی میشه میمونه تا قسمتای بعدی یا نه؟بدم میاد ازش😆اوزان و دوس دارم🤣