2777
2789

بچه ها دو سه روزه خیلی حالم بده دوراهی خیلی سختی دارم 

نمیدونم پای عشقی بمونم که داره سگ محلم میکنه بعد از کلی گشت و گذار و...یا به همین خواستگار خوبم که همه راضی هستن ج مثبت بدم

بچه ها بغض کردم حالم بده ۹ ماه باهاش خاطره دارم الان سرد شده محلم نمیده ولی من باز نمیتونم زیر قولم بزنم در ثانی زندگیم داره از هم میپاشه خانوادم اذیت میکنن میگن ازدواج کن

چکار کنم 😭😭😭😭

مجبور که نیستی 

اما اگه خواستگارتو رد کردی 

اما عشقت نیومد دنبالت 

اونوقت هردو رو از دست دادی 

یه ماه با این خواستگاره اصلا حرف بزن ببین چطور ادمیه 

شاید ازش محبت ببینی عاشقش بشی 

بهتر از اینه که رد کنی 

عشقتم نیاد دنبالت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مجبور که نیستی  اما اگه خواستگارتو رد کردی  اما عشقت نیومد دنبالت  اونوقت هردو رو ...

یعنی میگی باهاش آشنا شم اگه خوب بود دیگه کلا تینو رها کنم؟

حرفت درست ولی دلم نمیاد میترسم نفرینم کنه

یعنی میگی باهاش آشنا شم اگه خوب بود دیگه کلا تینو رها کنم؟ حرفت درست ولی دلم نمیاد میترسم نفرینم کن ...

اره با خواستگارت بشین یه ماهیی جهت آشنایی حرف بزن 

اصلا شاید ازش خوشت نیومد و رد کردی 

اما بعدش پشیمون نمیشی که ای وای خواستگار خوبو بی دلیل رد کردم 

اونوقت خودت میگی عشقت داره بی محلت میکنه این نشون میده رابطه درست پیش نمیره و امکانش هست اون نخواد با تو ادامه بده 

اونوقت اگه رفت با یکی دیگه تو تنها بمونی 

اون که ضررکرده تویی 

اگرم شک داری به پسره بگو اگه واقعا نمیخوای رابطمونو جدی کنی و منصرف شدی منم میرم دنبال زندگیم 

ببین چی میگه دردش چیه 

نکنه اصلا با یکی دیگه در ارتباطه که با تو سرد شده

اونوقت ارزش داره بخاطرش ایندتو به فنا بدی؟

اره با خواستگارت بشین یه ماهیی جهت آشنایی حرف بزن  اصلا شاید ازش خوشت نیومد و رد کردی  ا ...

باشه فعلا سه روزه ازش خبر ندارم وقتی اومد بهش میگم همه چیو این خواستگارم ول کنم نیست فقط خدا کنه اون اگه منو نمیخواد مستقیم بگه و دورم نزنه