2777
2789

سلام خانوما کرم یا پن یا تونیک و .... میخوام برای پوست صورتم که شفاف و تر و تازه بشه🥰

صورتم جوش و اینا زیاد نمیزنه ولی خب جای جوش قدیمی چند تایی دارم متاسفانه. 

با چی صورتمو روزانه بشورم؟ پیشنهادی دارین؟ 

پن خوب، کرم خوب و ... چه مارکی خوبه؟

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰

من خودم فوم شستشو استفاده میکنم بعدش کرم مرطوب کننده آبرسان

ولی خوب فوم شستشو رو صرفا برای پاک شدن صورتم از آلودگی و کرم استفاده میکنم نه شفاف شدن

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزدلم پن گل ختمی خیلی خوبه 

در کنارش از کرم جوش آردن سبوما استفاده کن که جای جوشت بره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم فوم شستشو استفاده میکنم بعدش کرم مرطوب کننده آبرسان ولی خوب فوم شستشو رو صرفا برای پاک شدن ...

چه مارکیه فوم شستشوت عزیزم؟

عزیزدلم پن گل ختمی خیلی خوبه  در کنارش از کرم جوش آردن سبوما استفاده کن که جای جوشت بره

پن گل ختمی از کجا گرفتی؟

پن گل ختمی از کجا گرفتی؟

داروخانه داره 

کرم آردن سبوما رو برات عکسشو میفرستم . خیلی خوبه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

صابون تریاک یا زغال( ذغال) خوبه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

سلام عزیزم میتونی ازمشاوره های رایگان خوب مشاوره بشی تخصصی راهنماییت کنن رایگانم هست مناسب پوستت محصولات معرفی کنن پوست خیلی حساسه

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین