2777
2789
الان نظر شوهرت چیه در مورد بچه کسی از خانواده ی شوهرت پیشقدم نمیشن برا بچه  

شوهرم خیلی تو فامیل و خانواده مورد احترامه متولد ۷۶ ولی داداشای بزرگترش همیشه ازش براهرکاری مشورت و اجازه میگیرن از لحاظ مالی ازاونا بهتریم چون روابط عمومی بالایی داره دوست اشنا هم زیاد داریم بعد همش میگن حیف تو با این تیپ و شرایط نیس بچه نداری اونم خیلی ناراحت میشه اما همش میگه زوده ولی عشقه بچس  اگ قیافه خوبی نداشتم چشاشو درمیاوردن ک زن ک بچه نداره میخوای چکا 

اما بازم شکر ک شوهرم خیلی مستقله اصلا کسی حرف یچه رو پیشش نمیزنه چون اصلا با خانما چ خواهر و مادر چ بقیه صمیمی نمیشه خیلی جدیه ک بخوان ازش سوال بپرسن ۰ولی پیش خودم ی یچه تمومه براهمین نمیخوام از دستش بدم همش میگ من اگ بچه داشتم براش ارزوهاشو میخریدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یساله دکتر نمیرم چون هربار میگفتن سالمی دکتر بهمون ای یو ای و ای وی افم نداد چون گف سنتون کمه و بارداری هم داشتی ۰ولی چنبتر ک حرفشو پیش کشیدم چوون بشدت مغروووره میگ اگ تااخر عمرم نشدم نمیام با زنم اینکارا بکنم ۰

مگه میشه خواهر کی از بچه خودش میگذره خدا نیاره اون روزا 

من دوست دارم عراقی هستش طفلکی بچه دار نشد به هر دری زد بچه دار نشد رفت همه رووجمع کرد به همه گفت که برا شوهرم زن پیدا کنید که بچه دار بشه ..دیوونه شد آخر یکی از برادرای خودش بچه درست کرد تو بیمارستان بچه رو به خواهرش داد بچه روهم بزرگ کرد 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

سلام عزیزم نمی‌دونم اینارو امتحان کردی یا ن ولی خب امتحانش ضرری ندارد من یکسال باردار نمیشد اینکارا کردم شدم تو ام امتحان کن 

اول ک همون لتروزول رو بخور طبق دستور بعدم این ماه اصلا سردی نخوریم ماست و شیر و برنج و فلان هرچیزی ک سرده نخورین. 

سیاه دونه بکوب سریع با عسل قاطی کن یه قاشق غذاخوری سیاهدونه یا یه تا قاشق عسل طبیعی اصل قاطی کن بهش یه ذره داروین زنجبیل یه ذره گرده ی هسته نخل تر (از عطاری بخر بابد بگردی تا پیدا کنی )  بذار تو یخچال هرروز صبح یه قاشق چایی خوری خودت یکی هم شوهرت بخوره 

خرما بدون هسته بریز تو بشقاب رو‌گاز. حرارت بده. با پشت چنگال له کن له که شد از رو حرارت بردار با گردو آسیاب شده کنجد دارچین زنجبیل  قاطی کن خوب ورز بده  بعد توپ توپی کن بذار تو یخچال روزی چندتا بخورین هر دوتون. شربت زعفرون درست کن بخورین هردو 

روزی یکی استکان عرق کاسنی بخورین 

اینایی ک گفتم خیلی گرمه.  تا موقع اقدام بخور از بعد اولین اقدام دیگه نخورین 

شب  دهم پر یو دی دوزادهم چهاردهم. شانزدهم  هیجدهم بیستم رابطه داشته باش یک شب در میون باشه 

یه دختر شاد  اما سر ب هوا  اخلاق گوهی دارم اعصابم ندارم ولی واسه رفقام جونمم میدم   ، کار ب کسی ندارم کار باهام نداشته باشین. بی آزارم   ن  دنبال بحثم ن  دعوا  ولی ب نفع خودته باهام کل کل نکنی _ کاربری قبلیم تعلیق شد ولی نمیگم کی هستم  دوس دارم از قانون جذب سر در بیارم ولی نمی‌فهمم چی ب چیه پ همینجور پیش  میرم خدا منه 😕

مو قع رابطه اول معاشقه داشته باشین ک هردو تحریک بشین بعدم به بالشت بذار زیر کمرت  ک کمر  ناحیه بیاد بالا. و شوهرت رو شکم شما  باشه ببخش خیلی رک دارم میگم  ک‌مستقیم بره داخل 

تا بیست دقیقه بعد از ار ضا  پاهاتو بگیر بالا حالا بزن ب دیوار به هرچی ولی تموم نخور و پایین نیار پاهاتو ک قشنگ جذب سه 

ایشالله جواب بگیری  مهمتر از همه استرس نداشته استرس بدتر از همه چیزه 

یه دختر شاد  اما سر ب هوا  اخلاق گوهی دارم اعصابم ندارم ولی واسه رفقام جونمم میدم   ، کار ب کسی ندارم کار باهام نداشته باشین. بی آزارم   ن  دنبال بحثم ن  دعوا  ولی ب نفع خودته باهام کل کل نکنی _ کاربری قبلیم تعلیق شد ولی نمیگم کی هستم  دوس دارم از قانون جذب سر در بیارم ولی نمی‌فهمم چی ب چیه پ همینجور پیش  میرم خدا منه 😕
مو قع رابطه اول معاشقه داشته باشین ک هردو تحریک بشین بعدم به بالشت بذار زیر کمرت  ک کمر  ن ...

خیلی ممنون ولی اکثرا راهکاری ک گفتین رو انجام دادم انقد هرمونام بهم ریحته ک کیست سینه دراوردم الان دیگ حتی از غذای ک میخورمم میترسم ک نکنه کیستم بدتر بشه