بچه ها من داستان و مینویسم ببینیم حق با کیه من باید چیکار کنم
الان آجیل کیلیویی ۷۰۰ ۷۵۰ هست که همسرم گیر داده بخریم منم میگم اولا ک عید نیست امسال بعدشم مجبور نیستیم واقعا حتما جلوی مهمونی ک ی کاسه میخوره بقیشم میریزه کیفش میبره تو این شرایط انقد خرج کنیم میتونیم از گز و موز و گردو و شیرینی شکلات استفاده کنیم جبهه گیری نکنید ولی واقعا مهمونای ما اینجورین خصوصا خانواده همسرم ک دو کیلو آجیل و تو ی بار مهمونی میخورن و بقیشم پک میکنن برا خودشون میبرن 😐ماهم مستاجریم و ی چک گنده داریم و بهتره تو هزینه هامون دقت کنیم من خیلی غصه و فکر میکنم ولی همسرم دوس داره هرچی دلش میخواد بخره باز اگه ی چیزی مثل لباس و ...بخره ک برا ادم میمونه اشکالی نداره همش خوراکیای گرون میخره اینم اشکالی نداره ولی الان ما مجبور نیستیم ک وقتی باید پول جمع کنیم بیاین بگین چیکار کنم واقعا این عادیه؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حق با شماست عزیزم بعدا ها بابت اینکه اموال تون رو تو شکم بعضی ها کردید پشیمون می شید ، با این وضعیت عید رو ساده برگزار کنید برای آجیل هم اگه خیلی اصرار داره مخلوط ارزون بخرید یابا پفیلا بزار براشون که ارزون تره
اصلا اینایی که شرایط خریدن مغزیجات رو دارن و ولی دریغ میکنن و درک نمیکنم خوردن بادوم و پسته و فندق باید تو سبد غذایی هر خانواده باشه و واجبه عید و غیر عید نداره
شما هم یه ظرف کوچیک برای مهمان درنظر بگیر چون تو این ایام که دید و بازدید هست مرتب میل میکنن پس شما نیاز نیست یه کاسه بریزی
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.