2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکیش این بود ک من اصلا شوهرمو نمیشناختم ولی تا عقد کردیم همه گفتن دوست بودیم ن اون اهل دوست دختر بود ن من اهل دوست پسر ولی اکثرا تاکید داشتن بگن ما دوست بودیم

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

که کاربر آتیش کاربری دوم من هست😂😬

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

طلاق گرفتم و یکی هم اینکه ۳بار تاحالا بچه سقط کردم ☹️ 

من اصلا باردارنمیشم تاحالام نشدم نمیدونم کی این حرفهارو دراورده😑

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

هرزه ام و با کل پسرای فامیل ارتباط دارم 😐😐

دختر درستی نیستم 

حتی یکیشون نذاشت دیگه با دخترشون باشم 

درحالی ک با پسری حرف میزدم ک الان شده همسرم 

اما دختر ایشون با .....

اسم دختر خودشو گذاشته بود رو من 

بعد ازدواجمم همون ادما باهام خوب شدن

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

یه محله‌ای قبلا مینشستیم تقریبا متوسط بود منطقش(نه بالاشهر بود نه پایین شهر) 

اومدیم بالاشهر یه خونه خریدیم با فروختن طلا و ملک و املاک و وام

محله قبلی دهن همه افتاد بود فلانی سماور طلا پیدا کرده فروخته یه خونه ویلایی ۲۰۰ متری بالاشهر خریده😐😐😐

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

شب عروسی دخترنبودم 

پریودنمیشدم تا۱۴سالگی میگفتن تالاسمی داره

شوهرم معتاده

توخونه کلنگی وپوکیده زندگی میکنم خدایش اولش حرص میخوردم بعدش میخندم🤣

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده