من۹اسفند موعدم بود.۶اسفند ی لکه بینی داشتم ک یه بار اتفاق افتاد فک میکردم شروع پریودیع ولی خب ادامه نداشت.الان سه روزه از موعدم گذشته.زیر دلم بعضی وقتا خفیف درد میاد و میره ولی خب زیاد نیست..نبض هم میزنم در طول روز چند بار.سینه هامم درد میکنه نوکش هم همینطور..کسی بوده همچین بوده باشه و حامله شده باشه؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
قبل پریودم در حد سه چهار قطره طی دو روز لکه بینی داشتم بعد فقط حالات پریود را دارم و پری نمیشم الان ۴ روزه عقب انداختم قبلا اصلا سابقه نداشته عقب بندازم
سر دخترم قبل پریود همش حس میکردم الانه که پریود بشم کمرم و سمت راست زیر دلم درد میکرد و پا درد شدیدی داشتم که البته هی میومد و میرفت و عاشق ماکارانی شده بودم در حدی که صبحانه برای خودم ماکارانی درست میکردم با اینکه قبلا ازش متفر بودم ۵ روز مونده به موعدم بی بی چکم هاله انداخت و ۳ روز مونده آزمایشم مثبت شد