2777
2789
عنوان

کینه ای خوبه یا نه

102 بازدید | 9 پست

من خیلی بدی ادما رو تو ذهنم مرور میکنم یه حس تنفری بهم دست میده چند وقت پیش با مادرشوهرم دعوامون شد بحثمون شدید بود شوهرم طرف مادرش بود چند ساعت مادرش برد بیرون چرخیدن شامم بیرون خوردن اما وقتی برگشت چیزی برا من و بچه نیاورده بود یه کلمه هم باهام حرف نزد منم تو غربتم دلم برا خودم سوخت دلم شکست بیشتر به خاطر اینکه مادرشوهرم خوشحال بود که پسرش هواشو داره و زن و بچشو اهمیت نداده خیلی ناراحت شدم😔

الان مثلا با مادرشوهرم اشتی کردیم ولی همه اون چیزایی که بهم گفته تو ذهنمه و دوتامون از هم بدمون میاد و از کار شوهرم خیلی ناراحتم نمیتونم کنار بیام قضیه مال ده روز پیشه ولی خیلی حالم بده اذیتم از شوهرم و مادرش بیزارم به نظرتون الان مادرش خوشحاله که شوهرم بهم محل نداده؟

من با شوهرم بحث میکنم جا براش نمیارم مادرش جاشو میندازه خودشیرینی میکنه ازش متنفر میشم بیشتر دوماهه اینجاس تو تاپیکام گفتم خسته شدم دیگه خدا ازش نگذره💔😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وسواس فکری داری اگه عادت داری ب موضوعات بیش از حد فکر کنی

راجع ب مشکلات دیگه هم من دوست ندارم زندگیت خرابه بشه پس میگم برو مشاوره چون اینجا علمشو ندارن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

منم خیلی با افرادی تو ذهنم دعوا میکنم ولی کینه شتری ندارم بازم رفتارم خوبه باهاشون 

اینجوری ک من هستم خودم عذاب میکشم چیزی ک اونا می‌خوام 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)