2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداوکیلی متن تاپیکای قبلتون کپی کنید سایت همینجوری هنگ هست من که رو پروفایل هر کی میزنم اصلا تو صفحش نمیره بخوام تاپیکی ببینم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

پروفایل ها برای من باز نمیشن نمیدونم جریان چیه ولی زندگی میدون جنگ نیست خانواده شوهر هم قوم یزید نیستن با این کارا فقط خودتونو از چشم میندازید

یاد بگیرید با پنبه سر ببرید

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
پروفایل ها برای من باز نمیشن نمیدونم جریان چیه ولی زندگی میدون جنگ نیست خانواده شوهر هم قوم یزید نیس ...

دقیقا برای منم از دیشب باز نمیشن چرا اینجوری شده

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

سلام سلام اومدم

من با مامانم شوهرم خواهرم و شوهره خواهرم رفته بودیم خرید برف می‌بارید بعد اومدن مادر شوهرم شاکی که تو این سرما و برف بچه رو بیرون بردی گفتم خب خرید میکردم گفت تو که همیشه در حال خریدی منم اصلا در حال خرید نیستم در جوابش گفتم اینم عوض اینکه خرید عیدیمون رو مبارک بگیه اینطور میکنی گفت باشه مبارکتون باشه اینا 

حالا دخترای خودش تو یه ماه ۳ یا ۴ بار میرن امروز رفتن منم الان رفتم گفتم اینا تو یه ماه چن بار میرن خرید من یه بار رفتم میگفتی تو هر روز در حال خرید کردنی گفت اونا بچه ندارن تو بچه داری برای همون خلاصه دلم سبک شد دعوا دعوا این بود🤣🤣🤣  

ما باهم زندگی میکنیم . تو ی خونه . بمن گفت میریم تولد خواهر شوهرم منشیه تولد دکتره میریم . دیدم از اتاق رفتم بیرون کسی نبود . دیدم خونوادم اومدن تا ۱۱ موندن . چون خونه دوبلکسه دو اتاق بالا داره من اونجام بردمشون اتاق خودم . و بعد ظرف های میوه اوردم پایین دیدم برگشتن با لباس مجلسی خواهرشوهرمم کشف حجاب کرد بود 😂 . یهو شوکه شدن از دیدن من . نکفت بودن میرن عروسی اصلا ب ما نگفتن از دزدی ما رفت بودن😂 . حالا بدرک ولی میگفت عروسی میشد بیوفتم دنبالشون؟ خانوادمم رفتن کسی نیومد اصلا خدافظی کنه باهاشون همشون سوار ماشین شدن دیدم مادرشوهرم سری اومد خدافظی کرد باهاشون . ولی دلم از این بی احترامی ب خانوادم گرفته . باید یجوررررررررری حرفمو بزنم خالی شم😂 . بعد جالب اینه میگفت زنگ نزدی برگردیم چراااااااا؟ گفتم والا شما نبودین  زنگ چ بزنم . 

کاربری دست دو نفر♥️کاربری سومهه♥️
دقیقا برای منم از دیشب باز نمیشن چرا اینجوری شده

والا چی بگم

در و پیکر نداره که معلوم نیست هرروز یه جای سایت خرابه

الان پروفایل نی نی یار هم برام باز نمیشه که لینک بذارم تاپیک پاک کنه

اینجوری احترام میذارن به کاربرا

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

منم چندشم میشه  هروقت میبینمش . از بس دخالت میکنه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
سلام سلام اومدم من با مامانم شوهرم خواهرم و شوهره خواهرم رفته بودیم خرید برف می‌بارید بعد اومدن ماد ...

😐😐😐🤲🤲🤲