2777
2789

سلام من۲۳سالمه دارم جدا میشم خودم معلمم پنج شنبه عروسی دختر عممه عمم گفته تو حق نداری پاتو بزاری تو عروسی نه خودت نه خانوادت گفتم چرا مگه من چه بدی کردم میگه اون زمان که گفتیم این پسر به دردت نمیخوره چرا خودتو انداختی تو چاه کسیم نیسن نجاتت بده تو یه طرد شده ایی انقد دلم شکست انگار بی حس شدم دیگه نه گریه میکنم نه چیزی فقط حس میکنم قلبم الانه که پاره پاره بشه💔

بگو انتخاب خودم بوده ضرر و منفعتش رو هم خودم دیدم تو چرا میسوزی عزیزم؟ ریلکس کن. عروسی دخترت هم تحفه ای نیست مرسی که گفتی نیام و زحمتمون رو کم کردی

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو انتخاب خودم بوده ضرر و منفعتش رو هم خودم دیدم تو چرا میسوزی عزیزم؟ ریلکس کن. عروسی دخترت هم تحفه ...

اخه بخدا انصاف نیست خودشون دیدن بعد دو ماه چطوری با سر خوردم زمین و برگشتم خونه پدرم حتی لباسام،کللل وسایلم موند اونجا بعدا جالبش اینجاس که شوهرم  لباسامو که حتی یبارم نپوشیده بودم گذاسته بود دیوار واسه فروش

عزیزم میدونم چقدر به آدم سخت میگذره،ولی سعی کن به این یاوه گویی ها توجهی نکنی،بعدم به عمه و خاله و ...هیچ کس دیگه ربطی نداشته که چه تصمیمی گرفتی قبلا و الان چی شده،توجهی نکن،سعی کن قوی باشی

اتفاقا بهتر که رابطت قطع بشه با آدمهای سطح پایین که اینقدر فکرشون بسته اس

الان بجای ناراحتی غصه خوردن پاشو به فکر ایندت باش

هی با نشستن و فکر کزدن به اینکه این چی گفت اون چی گفت چیزی درست نمیشه

تو از نظر خودت اونموقعه بهترین تصمیمو گرفتی 

و همه هم اشتباهاتی تو زندگیشون دارن

اصلاااا برات مهم نباشه که چی میگن لطفا

اخه بخدا انصاف نیست خودشون دیدن بعد دو ماه چطوری با سر خوردم زمین و برگشتم خونه پدرم حتی لباسام،کللل ...

عزیزم ناراحت نباش ادما همینن. اصلا جلوش ادای شکست خورده ها رو در نیار زندگی خودت بوده ضرری هم زدی به خودت زدی به اون چه ربطی داره. ادم حساب نکن اینجور ادما رو

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
واااای! یعنی چی طرد شده..... بعد شما معلم و مستقلی این قدر حد و حریمت رو برای دیگران مشخص نکردی؟&nbs ...

اگه مشخص کرده بودم شوهرم تو روم وایمیسادو میگفت پول بنرین بده ،بخاطر پولت گرفتمت من تا میومدم جواب بدم میزد از رو دستام تا میرفتم بیرون ار خونه عدم تمکین میفرستاد اخرشم محکومم کرد 

اگه مشخص کرده بودم شوهرم تو روم وایمیسادو میگفت پول بنرین بده ،بخاطر پولت گرفتمت من تا میومدم جواب ب ...

منظورم حد و حریمت برای عمه و فامیل بود نه شوهر سابق ات! .....وقتی مستقل هستی یعنی یک خانم بالغ هستی و باید حد و حریمت رو اون قدر روشن و محترمانه براشون در رفتار و عمل و یا بیان مشخص کنی تا اجازه ندن دهنشون به هر حرفی باز بشه و هر کلمه ای رو درباره ات به کار ببرن