2789

به یه شماره پیام داده بود ساعت ۴ 

پیامای قبلی رو پاک کرده بود گویا با کسی دو ساعا دیگه قرار داشت 

حالا با هر سه تا خطم به اون شماره زنگ میزنم بلاکم کرده اصلا بوق نمیخوره واشغال میزنه

به نظر شما مشکوک نیس بار اخریه که بهش فرصت دادم دیگه واقعا قیدشو میزنم اگه خیانت کنه

یکی رو بفرست دنبالش کنه

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...‏همه گفتند ك نگاهت تاوان داردمن دیوانه چرا نگاهت کردم:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه بلاکی چرا خیلی مشکوکه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
هر سه تا خطم و بلاک کرده این شماره واسه همین فکرمیکنم زن باشه

هر کی هست می‌ترسه از زنگ زدن بهش والا منم الان مطمینم زنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
فقط شمارو بلاک نکرده کلا تماس‌هاشو از دسترس خارج کرده ،،ک فقط پیام بره براش ،،ک دلش خاست زنگ بزنه خو ...

امشب شوهرم بیاد یواشکی بهش زنگ میزنم با خط شوهرم ببینم برمیداره یا نه

از شماره ی غربیه زنگ بزن مثلا یه خانم تو خیابون اکه باز بلاک بود بدون کلا محدود کرده ب مخاطبینش فقط ک خب مردا ب خاطر مشغله این کار رو نمیکنن و زنا معمولاً برای آرامش و امنیت اینکار رو میکنن

از شماره ی غربیه زنگ بزن مثلا یه خانم تو خیابون اکه باز بلاک بود بدون کلا محدود کرده ب مخاطبینش فقط ...

من به شوهرم مشکوکم اخه چرا ساعت چهار باهاش قرار داشت پیامای قبلم پاک شده بود😢

من به شوهرم مشکوکم اخه چرا ساعت چهار باهاش قرار داشت پیامای قبلم پاک شده بود😢

قبلا مگه کاری کرده ؟! بند رو آب داده قبلا ؟!

احتمالا شوهرتم نگیره شمارش ،،چون فقط مخاطبابهای  گوشیش میتونن بهش زنگ بزنن،، پیام بده بهش

نه پیام بدم بدتر میشه چون جواب نمیده ناشناسو میدونم مخصوصا اگه زن باشه که دیگه اصلا