2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاییننننننن

128 بازدید | 20 پست

من ۱۱۷روز دیگه کنکور دارم تازه شروع کردم به نظرتون اگر نهاییو خوب بخونم واسه فیزیک و شیمی و ریاضیم فیلم ببینم امکانش هست زیر ۲۰۰۰ریاضی بشم ؟ 

برای نهایی برنامه ۵۰روزه نوشتم خوبه🥲

منم مثل تو 

میگم ثبت نام کنکور تیر کیه؟

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهایی از کِی میخونید؟

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
 ۲۳ فروردین 

چی میخوای؟

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

نهایی اگر فیلم کرمی ریاضی بینین شیمی فراهانی فیزکی من قضاتی دیدم پارسال نمیدونم شاید فیلم بقیه بهتر باشه باز ببین یحیوی بهتره نهاییش یا قضاتی صفر بودم ریاضی حتی نمیدونستم‌تابع یعنی چی ولی ۱۹ شدم خیلی خوب میگه ببین‌حتما

البته اگر تجربی هستی

نهایی اگر فیلم کرمی ریاضی بینین شیمی فراهانی فیزکی من قضاتی دیدم پارسال نمیدونم شاید فیلم بقیه بهتر ...

اتفاقا واسه فیزیک یحیوی کاموا کلا ۱۰ قسمته انتخاب کردم کرمی فینیتو شیمی ام نکته و تست فراهانی ۱۴۰۳ خیلی کامل درس داده فقط انقدر استرس دارم کل وجودم شده اهمال کاری نمیتونم شروع کنم 

اتفاقا واسه فیزیک یحیوی کاموا کلا ۱۰ قسمته انتخاب کردم کرمی فینیتو شیمی ام نکته و تست فراهانی ۱۴۰۳ خ ...

نهاییش رو ببین نکته تست و اینا رو ننیدونم چجوری میگه ولی نهایی اینا فوق العاده بود فوق العاده 

برا کنکور نمیدونم چون میگم من صفر بودم فقط نهایی باهاشون خوندم

نهاییش رو ببین نکته تست و اینا رو ننیدونم چجوری میگه ولی نهایی اینا فوق العاده بود فوق العاده  ...

کنکورتو خوب دادی؟میگن واسه کنکور ریاضی از هر کدوم ۴تاام جواب بدی با نهایی ۱۸،۱۹ زیر ۱۰۰۰میشی