2777
2789
عنوان

بنظرتون چجوری بگم پول کیکم رو بده

291 بازدید | 23 پست

سلام من کیک تولد درست میکنم بعد ۲ ماه پیش برای سالگرد زندایی و داییم یه کیک ۵کیلویی درست کردم که نزدیک ۱ میلیون دراومد برام مامانم گفت اینو هدیه بیار پول نمیده کسی

حدود یه هفته بعدش زندایی پیامم داد که برای روز پدر کیک میخواد منم یه کیک ۲کیلویی زدم براش قرار شد پولش بده ولی خبری نشده منم وسیله نسیه کرده بودم پولش رو میخوام چجور بهش بگم که زشت نباشه

پیام بده

بگو لطفا تا قبل سال جدید تسویه کنید

تو پرانتزم بزن این پیام برای همه مشتری های عزیز ارسال شده

اولین قانون کسب و کار بازاریابی و نداشتن رودر بایسیه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام بده سلام زندایی میشه هزینه کیک روز پدر رو واریز کنید؟ 

پول زور که نمیخوای زشت باشه. توضیح اضافه و بهانه هم نیار که بدتر حس میکنه وظیفه نداره بده!

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

وقتی سر کیک دوم،دید پول کیک اولو مطالبه نکردی انگار نمیدونه باید پولی بده یا خدا نکرده حس زرنگی کرده😑

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
پیام بده بگو لطفا تا قبل سال جدید تسویه کنید تو مرانتزم بزن این پیام برای همه مشتری های عزیز ارسال ...

دقیقا🤦‍♀️شوهرم بخاطر همین مسئله میگه نمیخواد دیگه درست کنی

شماره کارت یکی از دوستا یا اشناهات ک زن داییت نمیشناسه 

بفرست برا زن داییت بگو زن دایی من از ایشون ارد و این چیزا خریدم هزینشم انقدر شده بنده خدا دم عید لازم داره

لطفا خودتون به حسابش واریز کنید  بعد بگو از منم طلبکار دستم خالی دستمزد منم برا ایشون بریز

زنگ بزن بعداز حال و احوال بگو زندایی جان البته قابل شمام نداره مقدار پولتو بگو وبگو لطفا بریزین به این کارت که اس میدم براتون

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
دقیقا🤦‍♀️شوهرم بخاطر همین مسئله میگه نمیخواد دیگه درست کنی

واقعا نمیشه اینجوری کسب درامد کنید

همه ش میشه ضرر که

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود