2777
2789
عنوان

پیام دااااااد با افعال جمع باهام حرف زدههه😭بیایننن

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستم که دختره به اکسم گفته تولدشو یادت نبوده و اینا البته دوستم خبر نداره بینمون چی گذشته

عیب نداره

کسی که تورو بخواد نمیتونه دوریتو تحمل کنه

همه باید خودمون انتخاب کنیم

زوری هم واقعا ارزششو نداره و هیچوقت لذتبخش نیست اون رابطه. کسی که خوبیتو نبینه و نخواد رو بذار بره دنبال لیاقتش

عزیزم اکسمه رل سابقم پسر ولی اون دوستم که بهش یاداوری کرده خبر نداره چی بینمون بوده و دختره

اگه اکسته که فرق می کنه بگو ما که کات کردیم تبریک گفتنتون چیه البته هنوزم نفهمیدم سر چی کات شدیم

عیب نداره کسی که تورو بخواد نمیتونه دوریتو تحمل کنه همه باید خودمون انتخاب کنیم زوری هم واقعا ارز ...

بخدا خیلی دوستم داشت

کاش ی فیلم از رابطمون میدیدی میفهمیدی خودت

خودشو ب در و دیوار میزد فقط ده دقیقه ببینه منو

از قدیمی های چند بار تعلیق شده😂

دنیا اینقدر وسیع و بزرگ هست، آدم‌ها اینقدر متفاوت و مختلف هستند که هیچوقت نباید غصه‌ی تموم شدن یک رابطه رو خورد.

تجربه‌ش کردی تمام شد. فرصت داری آدم جدیدی را کشف کنی. از تجاربت استفاده کنی و از زندگیت لذت ببری.

واقعا دنیا خیلی بزرگ‌تر از چیزی هست که با یه "ن" اخر "خوبین"لرزت بگیره.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

اگه اکسته که فرق می کنه بگو ما که کات کردیم تبریک گفتنتون چیه البته هنوزم نفهمیدم سر چی کات شدیم

😭😭😭ای خدا کاش اومده باشه ک بمونع

ولی مطمئنم میره فقط همینو بگه میره از پیشممم😭😭😭

دنیا اینقدر وسیع و بزرگ هست، آدم‌ها اینقدر متفاوت و مختلف هستند که هیچوقت نباید غصه‌ی تموم شدن یک را ...

ولی من اینقدر عاشقش بودم که با همین ن کل دنیا رو سرم خراب شد و قلبم داره میاد تو دهنم

بخدا خیلی دوستم داشت کاش ی فیلم از رابطمون میدیدی میفهمیدی خودت خودشو ب در و دیوار میزد فقط ده دقی ...

اجازه و فرصت بده

وقتی میاد جمع می بنده و رسمی حرف میزنه با همون فرمون خودش جلو برو ببین چی میشه

اجازه و فرصت بده وقتی میاد جمع می بنده و رسمی حرف میزنه با همون فرمون خودش جلو برو ببین چی ...

بگم چه عجب یادی از ما کردین خوبه؟

بعد بگم چقدر رسمی 

به روش بیارم؟

من تحمل ندارم بخدا تا همینجاشم خیلی سگ جون بودم دووم اوردم

دیگه کات کردی واسه همینم اون رسمی برخورد میکنه ناراحتی نداره پس تمومش کن بلاک وتموم دیگه توفکرش نرو

مگه به همین راحتیه گزشتن از کسی که اینقدر عاشقش بودی