2777
2789

امروز رفتم یه چیزی بخرم،با خودم گفتم نهایتا بشه ۷۰۰_۸۰۰

بعد چقدرم با اعتماد به نفس بودم

گفت قابل نداره یک و پونصد😬

منم اون لحظه همرام نبود و اصلا اون قدر هزینه نمیکنم براش

بعد دیگه هیچی معدرت خواهی کردم و یه چیز دیگه برداشتم که فقط دست خالی برنگردم

اصلا بد ضایع شدم🤣🤣🤣🙈

میخام خودمو بکشم

بخونی چیزی نگی حرومه😁

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اول قیمتشو میپرسیدی

آره باید همین کارو میکردم😁🌿

همیشه میپرسم

امروز لال شده بودم انگار🥲

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
دیگه چون گفتی حرومه😂😂 منم جایی میرم واسه خرید میپرسم قیمت چنده عین این برق گرفته ها نگاه میکنم😂

این خیلی برام قابل هضم تره 🤦🏻‍♀️😬🤣

خلاصه خیلی بد بود😁😁😁😁😁

آره باید همین کارو میکردم😁🌿 همیشه میپرسم دیروز لال شده بودم انگار🥲

والا منم هرجا میرم خرید اشنا درمیاد دیگه روم نمیشه قیمت بپرسم 

ی بار میخواستم ایرپاد بگیرم رفتم مغازه پسره منو شناخت دیگه روم نشد قیمتشو بپرسم یک و صد دادم اومدم بیرون

والا منم هرجا میرم خرید اشنا درمیاد دیگه روم نمیشه قیمت بپرسم  ی بار میخواستم ایرپاد بگیرم رفت ...

منم موقعیت جوری بود که نتونستم بگم چند😬بعد بدترم شد😅😛

خدایی چرا قیمتا انقدر نجومی شده🤦🏻‍♀️🙈

مرسی که تجربتو گفتی🤣

تنها نیستم