2777
2789

کت کوتاه و  شلوار جین از همه چی بیشتر بهشون میاد

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمستون هودی میپوشید الانم میگه یه تیشرت لانگ بپوشم میگم آخه رسمی نیست یه جوریه برای عید تیپ لانگ

عیب نداره ببین خودش چی دوست داره

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
کت کوتاه و  شلوار جین از همه چی بیشتر بهشون میاد

اره خوبه 

منم اینجوری گرفتم برا دخترم 

اما چون شوهرم حساسه ،کتشو بلند تر گرفتم 

اما باز خیلی شیکه 

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم      
اره خوبه  منم اینجوری گرفتم برا دخترم  اما چون شوهرم حساسه ،کتشو بلند تر گرفتم  ام ...

مبارکش باشه

خودم پدرم ولی از این کت کوتاه ها خیلی خوشم میاد همش میگم کاش دخترم همسن و سال اینا بود اینجوری تیپ میکرد

دختر منم کوتاه نمیپوشه.میشه عکسش رو بزارین .

عزیز خونه نیستم 

چشم خونه رفتنی میفرستم براتون 

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم      
مبارکش باشه خودم پدرم ولی از این کت کوتاه ها خیلی خوشم میاد همش میگم کاش دخترم همسن و سال اینا بود ...

ممنونم سلامت باشید 

متوجه نشدم کاربر اقایید 

خدا دخترتونو حفظ کنه 

انشااله ب وقتش میپوشه 

خیلی زحمت میشه عزیزم ممنون .چون نمیدونم چه تیپی میگین برای همون .قربونتون

خواهش میکنم 

ممنونم سلامت باشید  متوجه نشدم کاربر اقایید  خدا دخترتونو حفظ کنه  انشااله ب وقتش ...

مرسی ایشالا