چرا نمیاین مرکز مام؟ شما ک این همه سختی کشیدین، بعد عید بیاین مام
اومدم تهران رویان
یه بار انتقال دادم منفی شد باقی جنین های تهران آوردم شیراز تست مثبت شد ولی ادامه پیدا نکرد
خیلی سخته تهران
یه بار تو رویان عجله داشتم که برسم به فرودگاه یکی از خانمهای که دستور دارویی توضیح میداد میگفت چرا میاین اینجا برید همون شیراز ما همه تقریبا یه کار انجام میدیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم توواین ده سال بدون بچه هم کاری نکردیم خوشی نکردیم شبا حوصلمون سررفته یه عمه داریم ۷۰ سالشه ...
راستش من از اولین روزیکه پامو گذاشتم تو مطب دکتر نازایی، حدود ۷ سال پیش،،،،، به خودم گفتم ، من از اوناش نیستم ک اییینهمه راهای مختلفو برم. یه مسیر عادی رو میرم، اگه شد که ممنون خدایم، اگرم نشد، حاضر نیستم چندین و چند سال، عمر و انرژی مو بذارم تو راه درمان....
الآنم ک برای سومین بار میخوام جنین انتقال بدم، فقط بخاطر اصرار شوهرمه
اوهوم.... بسیار دیدم مثل شما از همون اوایلی ک وارد این مسیر شدم خیلی دیدم خانمهای پرانگیزه ای مثل ...
خدا صبر بده
اگه بحث خودم تنها بود تحملم بد نبود ولی پای همسرم درکاره گناه داره نمیتونم بکشم کنار.گاهی وقتا میگم جدا بشیم خیلی بهتره تو روحیم کمتر اثر بد میزاره هر ماه انتظار آدمو نابود میکنه