2777
2789
عنوان

وایی کمک کنیذ خیلی چاق شدم

264 بازدید | 14 پست

من 17 سالمه خیلی چاق شدم ینی روز یه چیپس کلی بستی میخورم خدمو امروز تو اینه دیدم خیلی چاق شدم واییی باسنم و رون هام خیلی چاق شدن طورخدا بگید چه ورزشی کنم این باسن و رون هام لاغر بشن خیلی اذیت میشم میخام یه رژیمی بگیرم نه نون بخورم نه شکر نه پنیر نه برنج نه ماکارانی همه رو حفظ کنم تا عید میخام نتیجه بگیرم ولی طورخدا کمک کنید باسنمو چطوری لاغر کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا بده به من باسن ندارم دربه دردنبال راهی بزرگ کردنشم😂

چیه خیلی ضایعه من از وقتی وزن زیاددکردم از همین خجالت میکشم لباس ها ازاد میپوشم کمتر مشخص شه

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        

سلام عزیزم باید اصولی لاغرکنید شما اشتهای کاذب داری بایدجلوی اون گرفته بشه 

من خانم کیانی هستم مدرس و مشاور طب سنتی به سبک مزاج شناسی و زبانشناسی که از روی عکس زبان میتونم همه مشکلات و بیماری های فرد رو تشخیص و بصورت همزمان با راهکار خانگی و سبک صحیح تغذیه بر اساس مزاج مادرزادی فرد و همچنین با دمنوش های گیاهی تمام مشکلات رو از ریشه درمان کنم اگر دوست داشتی بامن تماس بگیر یا در روبیکا باهام در ارتباط باش تا بیشتر توضیح و راهنمایی تون کنم

مشاوره و ویزیت من رایگان و بصورت آنلاین هستش 

09940688893

هم سن هستیم 

منم از دیروز شکر و تنقلات اینا رو حذف کردم 

برنج و نون هم به اندازه می خورم ولی حذف نمیکنم نمی خوام بعدش درگیر ریزش مو و اینا باشم 

وقت ورزش ندارم وگرنه اونم انجام میدادم 

امروز صبح رفتم قرص باری اسلیم هم گرفتم خاله خورد تو ماه هفت کیلو کم کرده بود