2777
2789

بعد میگه چرا بابات رو بیشتر دوست دارین مگه چیکار میکنه؟

چجوری بگم بهش آخه

از بابام ۲۰تومن قرض گرفته بودم،۱۵تومنش رو بهش دادم

۵تومنش موند که گفتم تا۲۰اسفند میدم بهت،گفت نمیخواد بدی باشه مال خودت

مامانم فهمید سرنماز بود یوهو قاطی کرد بلند گفت،دو تومن مال بچه هات بذار بقیه اش رو مال خودتت

دیگه بابات عیدی نمیده به بچه هات

بابام گفت چیه نماز بودی

منم نتونستم چیزی بگم بهش

بگم چرا ناراحت شدی،به خودت تو اینقدر میده بعد به من میگی برو فلان کار رو کن بابات نفهمه پول رو بگیرم من چیزی میگم؟؟؟؟

بابام میگه...

همین هفته پیش ۲۰تومن گرفت ازم بابت فلان،گفتم میدونم

حالا خوب بود میگفتم دروغ میگه پول رو برداشته برای خودش؟

من گفتم عیبی نداره پس انداز میشه برای زندگیت

بعد که بابام ۵تومن به من داده چشمش برنداشت

بار اولش هم نبود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خونه جدید که رفتم بابام از این مبل تخت خواب شو ها گفت رنگش رو انتخاب کن بدم بسازن برات

منم گفتم نه بابا زیاد میشه،اون موقع ۶تومن میشد

مامانم گفت ۳تومنش رو بابات میده بقیه اش رو خودتون بدین

منم گفتم باشه

منم که می‌شناختم مامانم رو به بابام مستقیم گفتم بابا چقدر میشه،گفت تو کاری نداشته باش،گفتم آخه زیاده،گفت ول کن

بهش گفتم که مامان بابا میگه ول کن نمیخواد،گفت عه باشه

بعد اومد گفت از سمت ما و داداشتته

با ور کن که داداشمم داده این برداشته برای خودش

واقعا قلبم ازش ناراحت میشه من همین یه دخترم با یه برادر،مال جهازم هم خیلی دلم رو شکوند

متاسفانه بعضی مادرها این جوری هستن. سعی کن به دل نگیری . اما اگر برای برادرت کار خارج از روال کرد بهشون بگو 

متاسفانه بعضی مادرها این جوری هستن. سعی کن به دل نگیری . اما اگر برای برادرت کار خارج از روال کرد به ...

اون که زیاد میکنه

یه میلیارد طلا فروخت،خونه قدیمی بابام رو فروختن و ... که براش خونه بخرن،منم گفتم اگه بخواین بزنید به نام من راضی نیستم،که ناراحت شدن،دایی م هی میگه بزن به نامش،خالم میگه بزن به نامش انگیزه داشته باشه،بعد هی میگه ۳دنگ برای اونه و .... من هی نگاه میکنم

الان زن هم نداره داداشم،میدونم یکی رو میگیره که حال این مادرم رو جا میاره