2777
2789
عنوان

فکنم دارم دیوونه میشم🥺

170 بازدید | 17 پست

احساس عجیبی دارم

بیخودی استرس و دلشوره و سردرد

میخام سرمو بکوبم تو دیوار 

کف دستمو هی چنگ میزنم رد ناخنام قشنگ میمونه 

دندونامو میخام بهم فشار بدم محکم چشامو ببندم یا اونقدر گریه کنم از حال برم

حتی میخام مشت بزنم ب سرم

ماهی یبار این حالتو دارم خیلی اذیت کنندست

این بود زندگی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد تا پریودیت مونده

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
یه هفته فکنم منظم نیی

قرص گل مغربی عالیه برا سندروم پیش از قاعدگی . میفهممت❤️

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
خسته شدم از روانپزشک و تراپیست رفتن 😞

آخه اگه دلیل خاصی داشتی برای این حالت ، نمیگفتم روانشناس ، بی دلیل اینطوری شدن اگر ادامه دار باشه شاید بد تر بشه،لااقل هر وقت احساس میکنی تو حال خودت نیستی کتاب قرآن رو باز کن به خدا پناه ببر ازش بخواه بهت کمک کنه🤲🏻🕋❤️