2777
2789
عنوان

کاش مادرم مرا پسر به دنیا می آورد....

459 بازدید | 34 پست

شاید اگر پسر بودم، میتونستم شب ها با هندزفری در گوشم با خودم خلوتی کنم و قدم بزنم... شاید دیگه نیازی به گدایی محبت و توجه نداشتم... شاید انقد پیچیده نبودم... شاید وقتی از بچه داری خسته میشدم انگ بی مهری بی مادری بهم نمیزدن... شاید ازاد تر بودم... شاید روی دوچرخه با سرعت میروندم و موهام رو باد تاب میداد.... شاید از ۱۲ سالگی نیازی نبود که مراقب باشم تا مانتوم خونی نشه و باعث بی آبرویی بشه...شاید دیرتر بزرگ میشدم و میگفتن پسر و شیطنتش هاش!... شاید نگران ازدواج و زمانش نبودم و خودم همونی رو که میخواستم در زمان مقرر "من" بهش میرسیدم... کاش دنیا جای بهتری بود برای....

پ.ن:اگر دلتون گرفت منو ببخشید، جایی بهتر نبود برای ابراز ناراحتیم❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جامعه مشکلات فرهنگی داره که این جوری میشه و بعضی دخترها از دختر بودن ناراحت اند. سختگیری هایی که نباید به دخترها میشه. 

من دخترم و دوست دارم دختر بودن رو. چون وظیفه خرج زندگی دادن نداره دختر. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

واسه رفع گرفتاری هات صلوات فرستادم

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
من دوس نداشتم هیچوقت پسر باشم اما قسمت احساسیش و بخام بگم واقعا گاهی دلم میخواد شبا تو خیابون قدم بز ...

منم از دختر بودنم راضیم اما دقیقا همینا که گفتین برا همین ترجیح ام میره اونوری

لطف کردین🌺

🥰

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!