2777
2789
خوب ازشون جدا زندگی کن چرا میخوای خودتو گرفتار یه زندگی جدید کنی؟ببین من همسن خودتم تقریبا و متاهل ب ...

میخام جدا شم خونمو دادم اجاره دو ماه دیگه خالی میشه ولی جدا زندگی کردن سخته به نتیجه رسیدم که تو سنایه بالاتر موقعیتایه بهتری پیش میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگید مشاور کجا باید برم

مراکز مشاوره مختلفی توی هر شهری فعالیت میکنن

باید جستجو داشته باشید.

ولی خواهشا یه مرکز معتبر برید🌹

بعضی از مشاوران هم مطب دارن که خب میتونید به اون‌ها هم مراجعه کنید.  

موفق باشید. 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
میخام جدا شم خونمو دادم اجاره دو ماه دیگه خالی میشه ولی جدا زندگی کردن سخته به نتیجه رسیدم که تو سنا ...

نظرم عوض شد😁

اگر خونه داری ازدواج کن برادر به خیلی از دلایل خوبه به شرطی که به بلوغ فکری هم رسیده باشین هردو مشاور ازدواج هم خوبه که برین

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
سن ک عدد.واسه ازدواج چ شرایطی داری الان 

شرایطم اینه که کار دارم خونه همه چی اکیم تقریبان دختر بسازیم نمیکنم رفیقم ندارم ولی خیلی سخته خونه ام دارن بهمو اذیت میکنن

نظرم عوض شد😁 اگر خونه داری ازدواج کن برادر به خیلی از دلایل خوبه به شرطی که به بلوغ فکری هم رسیده ...

نگاه میکنم همه 30میشن 18میگیرن سن من همه بچن اصلنم تو انتخاب خوب نیستم خواستگاری یه نفر رفتم بعدش فهمیدم مشکل داشته آبروم رفت

نگاه میکنم همه 30میشن 18میگیرن سن من همه بچن اصلنم تو انتخاب خوب نیستم خواستگاری یه نفر رفتم بعدش فه ...

اره دیگه الان باید دهه هشتادیارو بگیری کدوم شهری؟

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
اره دیگه الان باید دهه هشتادیارو بگیری کدوم شهری؟

اینقدر جلویه منو نگه داشتن میگن دختره با این رفیق بود چرا رفتی خواستگاریش آب میشم دیگه از خواستگاری میترسم قزوین

اینقدر جلویه منو نگه داشتن میگن دختره با این رفیق بود چرا رفتی خواستگاریش آب میشم دیگه از خواستگاری ...

ببین اینکه طرف دوست پسر داشته باشه که خوب طبیعیه الان خیلی کمن اونایی که قبل ازدواج با کسی نباشن 

تو اگر بخوای با کسی ازدواج کنی باید دست بذاری رو خیلی سن پایین ها و خیلی سنتی ها که خوب اونم چالش های خودشو داره 

ببین اینکه طرف دوست پسر داشته باشه که خوب طبیعیه الان خیلی کمن اونایی که قبل ازدواج با کسی نباشن&nbs ...

خانم عادی سازی نکن چیزی هست به نام غیرت که اینجور چیزیو قبول نمیکنه من از اول زندگیم خودمو دختر فرض کردم و دوست داشتم الگو خواهرم باشم و سعی کردم دوست دختر نداشته باشم 

خانم عادی سازی نکن چیزی هست به نام غیرت که اینجور چیزیو قبول نمیکنه من از اول زندگیم خودمو دختر فرض ...

افرین به شما به نظرم حتما تو این سن ازدواج کن و با همون دسته که گفتم👋