2777
2789

تو رو خدا شما بیاید قضاوت کنید ببینید من حق دارم یا نه .من هر بار کادو برا شوهرم خریدم دلم رو شکسته دیگه دستم داغ میکنم چیزی براش بخرم.

یه با پیرهن خریدم گفت این چیه خریدی تا یک سال همش میپوشید می‌گفت گردنم رو اذیت میکنه جنسش خوب نیست.میگفتم خب اگه بده نپوش

یه بار یه ادکلن گرون قیمت براش خریدم با کلی ذوق چون میدونستم دوست داره  عطر و ادکلن .برداشت ادکلن رو داد به پدرش .آخه روز مرد بود ما هم خونه پدر شوهرم بودیم .گفت پدرم ادکلن رو دیده فکر کرده تو برا اون خریدی در صورتی که برای پدر شوهرم پول گذاشتیم داخل پاکت دادیم .دلیل نداشت ادکلن رو هم بده براش.خیلی دلم شکست از دستش .

اون روز برا روز مرد گفتیم بریم فروشگاه خودت به سلیقه خودت کفش بخر  من حساب میکنم.که حرف و حدیثی نباشه نمی‌دونید چقدر ناز و ادا آورد تو فروشگاه آخرشم نخرید چند روز بعد دوباره خودش گفت بیا بریم بخریم .رفتیم خریدیم .

مهر ماه براش یه تیشرت خریده بودم تیشرت بافت سرمه ای خیلی بهش میومد .منم کلی ذوق کردم بالاخره یه کادو من رو این خوشش. اومد.خودشم همش تعریف میکرد.کل پاییز و زمستون این تیشرت بافت رو پوشید.حالا امشب میگه این چیه خریدی چقدر گشاد بوده تو تنم از اولشم به درد نمی‌خورد. یه ساعتها از دستش گریه کردم نیومد آرومم کنه.

ده روز دیگه تولدشه دیگه چیزی نمیخرم .فقط یه پیام تبریک براش میفرستم.دیگه هم ازش انتظار ندارم عقل و شعور داشته باشه و برا من کادو بخره

یه کاربری مثل شما بود. برای شوهرش فقط یه گل  داده بود بعد چند وقت بعد جلوش به خواهرش کادوی خوب داد گفت همسرم قشنگ پشیمونی تو چهره ش مشخص بوده 

اگه همسرت عصبی نیست و روش اثر داره روش خوبیه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخر و خودت ناراحت نكن همسر من همه كادوها داغون ميكنه😂سه بار براش ايرپاد خريدم هي گم ميكنه عينكش شك ...

نمیخره یعنی اگه من برا مناسبت ها بخرم اونم میخره تو رو دروایسی .اصلا این چیزا رو بلد نیست.اونم میخره من باید به روش بیارم تا بخره .تازه اگه محرم میگه لطفاً دفعه دیگه روز زن یا فلان روز از من انتظار نداشته باش  

مال منم اینطوریه با اینکه لباسای که من براش میخرم ده برابر لباسای که خودش میخرم بهتره ولی ادا در میا ...

شوهرم من اگه نخرم میگه لطفاً دیگه از من انتظار نداشته باش فلان روز برات کادو بگیرم.منم دیگه برام مهم نیست.نه براش میخرم.نه انتظار دارم اون با هزار منت چیزی برام بخره .زیادی دارم محبت رو ازش گدایی میکنم تقصیر خودمه . باید محلش ندارم 

چه کاریه همون باراول نبایدمیزاشتی برابار دوم تکرارش‌ کنه نخر  چه اصراری داری براش کادو بخری حیف پولت نیست بجاش بروواسه خودت کادوبخر کیفشوببر  جلوخودشم بگو این سومیزومثلا به مناسبت تولدتو واسه خودم خریدم به به غش غش خنده کن وبپوش دقیقا هم فقط جلوچشمش اینور اونور برو داخل جفت چشماش فروکن   بزار بسوزه بوی سوختگیش تااینجا هم بیاد

چیزی هم گفت بگو تویامیبخیدیش به یکی دیگه یا ادا اطفارمیومدی که اِله وبِله... بهتردیدم بمناسبت روز مرد واسه خودم کادوبخرم به به چقدم بهم میاد چقدم خوشگل شدم بااین رژلبه سته ....

تا ته ک.ونش و بسوزون دختر

شاید  امتحان میکنم ولی بعید می‌دونم تاثیر بذاره روش

شما برای شوهرت دیگه نخر ولی اگر برادر داری برای اون بخر وجلوی شوهرت بهش بده والبته برادرت کلی دوق کنه وهمش تشکر کنه تا کمی شوهرت حسادت کنه.واینکه شوهرت بچه بود شاید کادو خریده برای مادرش بعد همش ازش ایراد گرفتن.دست خودش نیست 

چه کاریه همون باراول نبایدمیزاشتی برابار دوم تکرارش‌ کنه نخر  چه اصراری داری براش کادو بخری حیف ...

نمیتونم اینجوری باشم .تا الان نبودم.ولی انگار برای ادب کردن بعضی مردا این کارا لازم هست.