توربگا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 1215 عنوان عکس یهویی بدین 163 بازدید | 24 پست خانما اگه حال دارین عکس یهویی بدین سرگرم شیم🤣🤣🤣 1402/12/12 | 01:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13396 بندرعباس کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13396 منظورت از قیافه بود؟من فک کردم فرقی نداره از چی باشه کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
توربگا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 1215 منظورت از قیافه بود؟ من فک کردم فرقی نداره از چی باشه هم قیافه هم همچی🤣🤣🤣
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13396 خودتم بندری هستی؟ نه بندری نیستم ولی ۱۱ساله ساکنم بندرعباس کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
شهریوریm عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2518 نه بندری نیستم ولی ۱۱ساله ساکنم بندرعباس خوشبختم عزیزم شهر مازندگی میکنی
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13396 خوشبختم عزیزم شهر مازندگی میکنی عه خودتون بندری هستی؟من عاشق بندرعباس هستم باورتون میشه برگشتیم به شهر خودمون ۷ماه بیشتر نتونستیم بمونیم برگشتیم بندر خیلی خیلی خاکش دامنگیر من کلا افسرده شده بودم عکس پروفایل خودتون هستید؟ کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
شهریوریm عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2518 عه خودتون بندری هستی؟ من عاشق بندرعباس هستم باورتون میشه برگشتیم به شهر خودمون ۷ماه بیشتر نتونستیم ... اره عزیزم من بندری امنه خودم نیستم..ولی کلن لباس پوشیدن ما همینه آشنا هستی باهاش؟۷ماه شهرخودتون موندین ؟دوباره اومدین بندر؟؟خدایش بندر بااینکه تابستوناش گرمه ولی عشق عشق
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13396 اره عزیزم من بندری ام نه خودم نیستم..ولی کلن لباس پوشیدن ما همینه آشنا هستی باهاش؟ ۷ماه شهرخودتون ... نه نمیشناسم فقط کنجکاو شدم ببینم خودتون هستیدبله ۷ماه شهر خودمون بودیم بعد برگشتیم بندردقیقا بندر عشق تا زندگی نکنی نمیفمی کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....