مثل بانک رسالت هم لازم نباشه پول بخوابونی امتیاز حساب بده
بخدا هوا سرد شده با همسرم سوار موتور از سرمایه یخ می زنیم . حالا من باز گه گاهی با ماشین خواهر برادرم می رم ولی اون برای سر کارشم می خواد بره دیگه یخمک می شه . دلم براش می سوزه
از بی ماشینی زله شدم
من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی ماشین که میخوای بخری اول معرفی میکنن به بانک بعد که ماشین خریدی سند ماشین گرو بانک میره
دختری که دیروز پاشو شکوندی امروز بال درآورده.دختری که بله میگه نه از خونه باباش سیر شده نه باباش لنگ ی لقمه نونی که بهش میداده مونده.پس بی خود برا خودت دور بر ندار😏😏😏جواب عشق وعاشقی کم محلی نیس با مرام
[QUOTE=330365023]چه جوریه بیشتر تو ضیح می دی ؟ کدوم بانک ها می دن ؟ بعد کل پول ماشین رو می دن یا یک سهمشو
حدود ۷۰ درصد قیمت ماشین
دختری که دیروز پاشو شکوندی امروز بال درآورده.دختری که بله میگه نه از خونه باباش سیر شده نه باباش لنگ ی لقمه نونی که بهش میداده مونده.پس بی خود برا خودت دور بر ندار😏😏😏جواب عشق وعاشقی کم محلی نیس با مرام