2777
2789
عنوان

وام برای خرید ماشین

1517 بازدید | 13 پست

یک وام بهم معرفی کنید که بشه باهاش ماشین خرید 

کم بهره باشه 

مدت بازپرداختش زیاد باشه

مثل بانک رسالت هم لازم نباشه پول بخوابونی امتیاز حساب بده 

بخدا هوا سرد شده با همسرم سوار موتور از سرمایه یخ می زنیم . حالا من باز گه گاهی با ماشین خواهر برادرم می رم ولی اون برای سر کارشم می خواد بره دیگه یخمک می شه . دلم براش می سوزه 

از بی ماشینی زله شدم 

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وام مستاجری

اما سودش به شدت زیاده 

۲۴ درصد

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

الان وام خودرو میدن

یعنی ماشین که میخوای بخری اول معرفی میکنن به بانک بعد که ماشین خریدی سند ماشین گرو بانک میره

دختری که دیروز پاشو شکوندی امروز بال درآورده.دختری که بله میگه نه از خونه باباش سیر شده نه باباش لنگ ی لقمه نونی که بهش میداده مونده.پس بی خود برا خودت دور بر ندار😏😏😏جواب عشق وعاشقی کم محلی نیس با مرام
۲۴ درصد  چه خبره از کجا بیارم سودش رو بدم

آره متاسفانه 

این نزول نیس پس چیه؟

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

با این شرایط متاسفانه نمیدن وام بدون سپرده باید سود زیاد پرداخت کنی . طلا نداری بفروشی بزاری سپرده ؟

از وام مهر ایران چیزی می دونی ؟

گوگل زدم متوجه نشدم 

دارم ولی اجازه فروششون رو ندارم 

پدرم و همسرم می گن طلا فقط برای خونه  خریدن بدید نه برای آهن پاره(ماشین)

الان ماشین برای من حکم خونه داره 

الان وام خودرو میدن یعنی ماشین که میخوای بخری اول معرفی میکنن به بانک بعد که ماشین خریدی سند ماشین ...

چه جوریه بیشتر تو ضیح می دی ؟

کدوم بانک ها می دن ؟

بعد کل پول ماشین رو می دن یا یک سهمشو می دن

از وام مهر ایران چیزی می دونی ؟ گوگل زدم متوجه نشدم  دارم ولی اجازه فروششون رو ندارم  پ ...

من برای ماشین نه اما اکثر وام هاش نیاز به سپرده داره آخه ماشینم گرونه خیلی 

درست میگن منم حرفم همینه همیشه اما بدون وسیله خیلی سخته حتی به مدل پایین هم ارزش داره بخصوص تو سرما 

[QUOTE=330365023]چه جوریه بیشتر تو ضیح می دی ؟ کدوم بانک ها می دن ؟ بعد کل پول ماشین رو می دن یا یک سهمشو 

حدود ۷۰ درصد قیمت ماشین

دختری که دیروز پاشو شکوندی امروز بال درآورده.دختری که بله میگه نه از خونه باباش سیر شده نه باباش لنگ ی لقمه نونی که بهش میداده مونده.پس بی خود برا خودت دور بر ندار😏😏😏جواب عشق وعاشقی کم محلی نیس با مرام
[QUOTE=330365023]چه جوریه بیشتر تو ضیح می دی ؟ کدوم بانک ها می دن ؟ بعد کل پول ماشین رو می دن یا یک ...

باز خیلی خوبه