2777
2789
عنوان

بچه ها لطفاااااا بیاید🙏🙏🙏🙏🙏

160 بازدید | 28 پست

سلام من ی مشکلی دارم که اولا بدنم پر از جای جوش و لک بود بیشترش رو درمان کردم و الآنم دارم البته خیلی که مقاومن و اصلااااا نمیرن اگر راه طبیعی خوب بلدید بگید

بعد پوستم انگار کبود یا چند رنگ میشه مثل حالت بیماری پیشی و اینا نیستااا ولی کلا یهو از یکدستی درمیاد مثلا پاهام صاف و سفید بود یهو کلا انگار شد حالت کبود لک دار و یه عالمه انگار لک داره و قرمز میشه 

بعد دوباره چن روز بعد خوبه 😭🥲 دست و پامم همین مثلا امروز خوشحال شدم گفتم چقدر قفسه سینه ام پوستش خوب شده و.. یهو چن ساعت بعد دیدم حالت ریزش انگار قرمز و نازکه 

اصلا علتش چیه یعنی 😭 مشکلی هم ندارم یا مثلا همین لک بدنم یه وقتا کم میشه یه وقتا خیلیییی زیاد 😭 من حتی خونه هم لباس پوشیده میپوشم حالم ب هم میخوره از خودم دخترا رو میبینم که چقذر صاف و.... هستن دکتر هم پرسیدم آزمایش های عادی رو قبلا داردم ولی مشکلی نداشتم پس این علتش چیه الآنم ترک پوستی زدم شدیدددد روغن زدم کم شد قرمز بودن دوباره همش برگشت😐😐😐😐 توروخدا چیزی میدونین بگین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خانمی

۱. تغذیه ات رو اصلاح کن 

۲. اگر دیدی دکتر پوست جواب نمیده به طب سنتی رجوع کن 

۳. طبع بدنت چیه ؟

۴.خیلی از محصولات پوستی استفاده نکن ، میانه روی داشته باش و بعد یک مدت که استفاده نکردی ببین تغییر میکنی

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

نمی‌دونم والا دکتر چیزی نگفت؟

ن اصلا گفت همچین چیزی وجود نداره 

حتی لک های جای جوشم که خوب میکنم می‌ره ولی دوباره برمیگرده

بعضیا پوستشون انگار بچه هس خوشبحالشون😭 ب این فکر میکنم اصلا 10 روز خمام نرم یا آب خالی بزنم فقط😐

سلام خانمی ۱. تغذیه ات رو اصلاح کن  ۲. اگر دیدی دکتر پوست جواب نمیده به طب سنتی رجوع کن  ...

اره تغذیه ام که باید درست شه 

بعد من همش لباس بسته میپوشم از اون نیس که اکثیژن نرسه ب بدنم 

البته باز هم بپوشم بازم همینه 

اره باید برم طب سنتی ببینم چی میگه 

من بدنم خیلی گرمه ب شدت 

اگر استفاده نکنم پس جای جوش و لک رو چیکار کنم 😭😭

شایدم الرژی داری به چیزی

اره واقعا بهش فکر نکرده بودم 

ولی من بیشتر حس میکنم بیماری پوستیه

ببین من خیلی سفیدم خب مثلا رفته بودم تفریح دست و اینام زدم بالا تو نور انگار گچ

ی وقتا خونه قهوه ای و لک دار میشه یهو حتی دانشگاه یکی از دوستام دید دستمو گفت رنگ عوض کردی دیروز چ سفید بودی امزدر سیاه شدی 

سلام خانمی ۱. تغذیه ات رو اصلاح کن  ۲. اگر دیدی دکتر پوست جواب نمیده به طب سنتی رجوع کن  ...

میگم عزیزم شما که بلدی ب نظرت ربطی ب موهای زاید نداره

من رفتم لیزر یکی دوبار حس کردم خوب شد سفید شدم مشکلم رفت 

حالا خس میکنم نرفتم اینجوری شد 

میگم مگه مثلا از مو بدن انسان چیزی میاد بیرون رو پوست یا یه همچین چیزی شاید تاثیر اونه😐

نگران نباش ، اگر زیاد حساس بشی درمانش هم سخت تر میشه .

دکتر هایی که میری حتما حتما متخصص باشند.

علاوه بر تغذیه که خیلی تاثیر داره بر طبع بدن ، دمای خونه هم خیلی مهمه ، معمولا خونه های با رطوبت زیاد مشکلات پوستی به همراه دارند.

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

اره واقعا بهش فکر نکرده بودم  ولی من بیشتر حس میکنم بیماری پوستیه ببین من خیلی سفیدم خب مثلا ...

منم الرژی دارم بیشتر مچ دست و‌پامه یهو باد می‌کنه قرمز میشه با خارش شدید 

ولی بعد چند ساعت اوکی میشه

نگران نباش ، اگر زیاد حساس بشی درمانش هم سخت تر میشه . دکتر هایی که میری حتما حتما متخصص باشند. عل ...

خونه ما اپاراتمانه

بعد باورت میشه دقیقا همین من حس میکنم بیرون بهترم میام خونه اینجور میشم ب نظرت چیکار کنم 

از طرفی هم حس میکنم بخاطر موهای زائده

مثلا من کشاله رانم سفید و خوب شده بود بی عیب یعنی 

امروز دیدمش وایییی شده سیاه سیاه یهوویی😐

میگم عزیزم شما که بلدی ب نظرت ربطی ب موهای زاید نداره من رفتم لیزر یکی دوبار حس کردم خوب شد سفید شد ...

فکر نمی کنم 

در این باره حتما با متخصص صحبت کن