2777
2789
عنوان

چجوری درخواست پول از پارتنرتون میکنید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8860 بازدید | 63 پست
خب منم بهش نمیگم ولی دوس دارم خودش بفرسته

اگر فرستاد هم براش واریز کن اون مبلغ رو بلافاصله

بحث هدیه جداست که اونم بهتره پول نباشه اما این که ماهیانه پول بفرسته اصلا جالب نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری ؟مثلا خودتون قبل بهش گفتین  چقد براتون میریزه؟

خب اگه میگی قصدتون ازدواجه و اگر چندسالیه باهمین و جدیه رابطه تون میتونی ی مبلغی ک میتونی پسش بدی بگیری ازش بعد ی هفته بگی شماره کارت بده بزنم برات😂احتمالا اونم نده بعد دیگه خودش هی بهت میگه لازم داری بزنم و اینا 

من تاحالا امتحانش نکردم ولی😂

اگر فرستاد هم براش واریز کن اون مبلغ رو بلافاصله بحث هدیه جداست که اونم بهتره پول نباشه اما این که ...

آها حق با شماست

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..
خب اگه میگی قصدتون ازدواجه و اگر چندسالیه باهمین و جدیه رابطه تون میتونی ی مبلغی ک میتونی پسش بدی بگ ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چن ماهی باهاشم اگ شرایطم اوکی بشه مهر میاد خواستگاری

چطور سفتو سخت وایساده؟

با اینکه میدونه الان خیلی نیازمه از دوستام پول قرض گرفتم اصلا کاری نمیکنه درحالی از نظر مالی میلیادره