2777
2789

سلام عزیزان میشه نظر بدین یا راه بهتر موندم ذهنم همش درگیره خواهر من تو سن کم ازدواج کرد شوهرشم دوست داشت ولی خب جفتشون بچگی کردن سر لج لجبازی کار به جای کشید که طلاق گرفتن ...هنوز چند وقت نگذشته بود از طلاقش با شرایط خیلی بدی که بابام مجبورش کرد با پسر فامیلون ازدواج کنه که اونم چون خواهرم دوسش نداشت خدا رو شکر ازش طلاق گرفت.. خواهرم بعداز طلاقش رفت دنبال کار.. کار خوبیم داره الان ...حالا یک نفر پیدا شده که به خواهرم گفته قصدش ازدواجه و خواهرمم همه چیه زندگی قبلیشو به پسره گفته اونم گفته چند وقت همو بشناسیم تا باخانواده بیایم پسره وضع مالیش خیلی خوبه و از شناختی که ازش پیدا کردم یکم اهل پز دادن هست حالا نگرانیه من اینه نکنه بعدا که ازدواج کنن چون خواهرم ۲بار طلاق گرفته اذیتش کنه یا منتی داشته باشه به سرش 😭 همش نگرانم میترسم 

خواهرنه منو راهنمایی کنین اینم بگم خواهرم باکره هست وتو عقدطلاق گرفته ... بنظرتون ازدواج کنه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرت باید درست انتخاب کنه اون که نمیتونه تا آخر عمر تنها بمونه ولی نباید بنظرم رو حرف این آقا حساب ...

مطمئنم ازش که میاد خاستگاری میشناسیمش ولی خب من ترسم چیزس دیگس ممکنه تا با هم یکم بحثشون بشه بگه که تو طلاق گرفتی اینا ؟؟؟😔

مطمئنم ازش که میاد خاستگاری میشناسیمش ولی خب من ترسم چیزس دیگس ممکنه تا با هم یکم بحثشون بشه بگه که ...

خب اون هر ازدواجی که کنه ترس هست بنظرم از مشاورم کمک بگیره که چه جوری با اون آقا برخورد کنه که جرئت نکنه بگه هم خیلی مهمه 

طرف خیلی پسر خوبیه خانواد دار

خیلی خوبه که ولی بیشتر اشنا بشن به خواهرت استرس وارد نکن اگه باکره هس بره اسم شوهراش رو پاک کنه توشناسنامش

خداوند همان گونه باتورفتارمیکندکه  درباره ی او گمان میکنی ❤️