2777
2789
عنوان

تو را خدا بیایین 😭

887 بازدید | 37 پست

بچه ها تو را قرآن هر کی دکتر متخصص مغز و اعصاب خوب تو مشهد  برا عمل دیسک کمر میشناسه معرفی کنه خوااااهش میکنم من دو سال درگیر این بیماری هستم الان علائم ادراری دارم باید عمل شم   خواهش میکنم کمکم کنید جوونم هنوز ۳۴ سالمه 😭😭😭😭 دعاتون میکنم 

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما گفتید گ دکتر ثمینی گفته مسکل مال دیسک نیستخواهشا بگو‌علایمت چی بودکدوم دکتر تو مشهد گ ...

سلام گلم کدوم دیسکت زده بیرون ؟

سلام گلم کدوم دیسکت زده بیرون ؟

من ال پنج و اس یک

من درد در ناحیه عضلات ساق پا و ران دارم و تازگی کف پام گز گز خفیف میشه

درد من متاسفانه همیشگیه اینطوری نیست ک خوب بشه و دوباره عود کنه 

درد متوسط دارم 

من ال پنج و اس یکمن درد در ناحیه عضلات ساق پا و ران دارم و تازگی کف پام گز گز خفیف میشهدرد من متاسفا ...

منم همون مهره بود 

مواظب بی حسی باش عزیزم 

برا منم دقیقا ساق و نصف کف پام و دو تا انگشت آخر گز گز و سوزن سوزن میشد

من دو ماه درد متوسط داشتم که با استخر دردم افتاد که ای کاش نمی افتاد چون فک کردم خوب شدم و گز گز و سوزن سوزن شدن بی خیال شدم 

جالب اینجا بود که دکترها هم دنبال درد بودن 

منم همون مهره بود مواظب بی حسی باش عزیزم برا منم دقیقا ساق و نصف کف پام و دو تا انگشت آخر گز گز و سو ...

عزیزم شما رو پاشنه یا پنجه میتونستید راه برید؟

پاتون رو ک در حالت دراز کش بالا میبرید تا چند درجه بالا میمود

ینی درد شدید نداشتید موقع عمل؟

منم همون مهره بود مواظب بی حسی باش عزیزم برا منم دقیقا ساق و نصف کف پام و دو تا انگشت آخر گز گز و سو ...

عزیزم شما غیر از گز گز بی حسی پا هم داشتید

ینی دست ب پوست پا میزدید حسش نمیکردید؟

عزیزم شما رو پاشنه یا پنجه میتونستید راه برید؟پاتون رو ک در حالت دراز کش بالا میبرید تا چند درجه بال ...

آره به راحتی میتونستم رو پنجه و پاشنه راه برم یک ساعت پیاده روی میکردم بدون هیچ مشکلی 

پامم که بالا می‌آورد دکتر هیچ دردی نداشتم 

عزیزم شما غیر از گز گز بی حسی پا هم داشتیدینی دست ب پوست پا میزدید حسش نمیکردید؟

نه در اون حد بی حس نبود فقط یک تیکه کوچیک از کف پام یکم  سرما و گرما را  دیرتر حس میکرد قسمت زیر دو تا انگشت کوچیک 

شما دست میزنی متوجه نمیشی؟ناتوانی و لنگش داری تو پات؟یا پات یهو خالی کنه؟

نه در اون حد بی حس نبود فقط یک تیکه کوچیک از کف پام یکم سرما و گرما را دیرتر حس میکرد قسمت زیر دو ...

بدی همین بود که اصلا درد نداشتم