2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی دخترمه سه روز دیگه استرس دارم بعدشم العان مه تازه سره شبه چه موقع خوابه

خوشبخت بشه ایشالا

İnsanları değil, insanlığı seviyorum!😇                                                           

سلام سلاممم  خوبم خداروشکررر دراز کشیدم رو کاناپه شوهرمم داره بازی میکنه😫کلی ام بحث قراره کنم ...

اخی امیدوارم هرچی غم و غصه تو زندگیت داری همش رفع بشه و خوش باشه دلت همیشه زیاد خودتونو ناراحت نکنین

اخی امیدوارم هرچی غم و غصه تو زندگیت داری همش رفع بشه و خوش باشه دلت همیشه زیاد خودتونو ناراحت نکنین

قریونت بشم

ن والا غم خاصی نداریم غم و بقیه برامون درست میکنن☹️پدرشوهرم میخاد آنژیو کنه شوهرم میگه نمیخام برم ببینمش منم بحث باید کنم باهاش ک برو ببین😂😫🤦‍♀️چ عروسی اینجوری دیدین

🥰غم دنیارو بیخیال

اینده

مبگه دنیا رو هرجور بگیری همونجور میگذره زیاد واسه خودت سختش نکن 

البته میفهمم واقعا دنیا یجوریه ادم همش استرس داره فرداش قراره چی بشه ولی خب الان این لحظه رو واسه خودت خراب نکن امیدوارم آینده ای ک دوست داری رو بدست بیاری

دلم گرفته ..نمیدونم بخاطر چی ...خستم ..عروسی برادرشوهرمم هست خسته شدم از چسان فسانشون..دلم یه جمع صم ...

واقعا دنیا عوض شده آدما دیگه اون آدما نیستن همه اینجوریم ک میخان خودشونن بهتر نشون بدن امیدوارم همه بهترین خودشون باشن  

همه اطرافیان اینجوری داریم و تو سعی کن همیشه خودت باشی برعکس بقیه:)