2777
2789
عنوان

بزرگترین ترس زندگیتون چیه؟🙀👀👣

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 43 پست

قبلا بود دعوا و صدای بلند ، الانم هست البته چه بسا بیشتر 

اما یه چیز دیگه ام اضافه شده به ترسام .

که اگه تهش با این همه علاقه و عشقی که بهش دارم 

اون دوستم نداشته باشه چی؟

نامردیه 

به خدا چارستون بدنم میلرزه!

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

نمیخوام به زبون بیارم 

هر طور راحتی عزیزم😊

👣🦋🌼⏳️بر چهره پر ز نور مهدی صلوات 🤍بر جان و دل صبور مهدی صلوات🤍 تا امر فرج شود مهیا بفرست 🤍بهر فرج و ظهور مهدی صلوات 🤍_[🕋💚]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازتنهایی که توآینده تنها بمونم 

از دست دادن خانوادم بیشتراز همه مامان بابام

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

فوبیام حشراته من حتی از پروانه و کفشدوزک هم بدم میاد تپش قلب و حالت تهوع میگیرم 

کلاسترو فوبیا هم دارم حس میکنم الان خفه میشم راه برگشتم بسته میشه یا له میشم

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
فوبیام حشراته من حتی از پروانه و کفشدوزک هم بدم میاد تپش قلب و حالت تهوع میگیرم  کلاسترو فوبیا ...

😂😂

ولی منظورم از ترس فوبیا نبود

👣🦋🌼⏳️بر چهره پر ز نور مهدی صلوات 🤍بر جان و دل صبور مهدی صلوات🤍 تا امر فرج شود مهیا بفرست 🤍بهر فرج و ظهور مهدی صلوات 🤍_[🕋💚]

😂😂 ولی منظورم از ترس فوبیا نبود

اها

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬