۱۱ ساله زیاده؟ تو نی نی سایت دیدم حتی ۱۵ ساله راضین
معمولا مشکل ایجاد میکنه اختلاف سنی زیاد. چون هم رو درک نمیکنند.
تو نی نی سایت دختری دیدم میگفت پدرش 10 سال بزرگتر از مادرش بوده زندگیشون خیلی بد بوده.
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
نرمال نیست. زیاده. همدیگه رو درک نمیکنند بعد ازدواج.
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
الان اکثرا پسرا که بالای سی هستن من اطرافم میبینم حداقل ۱۲سال اختلاف سنی دارن
اشتباه میکنند. بعد ازدواج همدیگه رو درک نمیکنند.
همینه امار طلاق بالا میره دیگه.
ولی اطراف من با اختلاف سنی کمتر ازدواج کردند خیلی ها.
چی کار کنم تا آخر عمرم بی تکیه گاه بمونم کار میکنم اما ادم ضعیفیم و پدر ندارم همه دختر خاله ها ...
خوب اینم که انگار کم داره
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
سنش توی این جامعه ک بلانسبت مثل ...آدم باید کار کنه یا درس بخونه تا بجایی برسه زندگیش سرو سامون بگیر ...
اختلاف سنیش با اسی زیاده. یک پسر 37 ساله باید با دختر 35 ساله و این حدود ازدواج کنه.