2777
2789
عنوان

با این آدم با این اخلاق ازدواج کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 80 پست
 ۱۱ ساله زیاده؟ تو نی نی سایت دیدم حتی ۱۵ ساله راضین

معمولا مشکل ایجاد میکنه اختلاف سنی زیاد. چون هم رو درک نمیکنند. 

تو نی نی سایت دختری دیدم میگفت پدرش 10 سال بزرگتر از مادرش بوده زندگیشون خیلی بد بوده. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی کار کنم تا آخر عمرم بی تکیه گاه بمونم کار میکنم اما ادم ضعیفیم و پدر ندارم همه دختر خاله ها ...

به خاطر این چیزا ازدواج نکنید پشیمون میشید.هر آدمی شرایط خاص خودش رو داره پس مقایسه نکنید

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

یکی دوبار دیگه هم محض احتیاط ببینش. این بعیده عوض بشه. جذابیت و کشش خیلی مهمه 

جذابیت مهمه ولی جذااب نیس برام میدونی مادرم چی میگه . میگه اوناییم ک برای تو جذاب بودن تورو نخواستن و راس میگ اونایی  ک عاشقشون شدم هیچوفت منو نخواستن

معمولا مشکل ایجاد میکنه اختلاف سنی زیاد. چون هم رو درک نمیکنند.  تو نی نی سایت دختری دیدم میگف ...

دیگه ده سال الان نرماله خانم

معمولا مشکل ایجاد میکنه اختلاف سنی زیاد. چون هم رو درک نمیکنند.  تو نی نی سایت دختری دیدم میگف ...

الان اکثرا پسرا که بالای سی هستن من اطرافم میبینم حداقل ۱۲سال اختلاف سنی دارن

جذابیت مهمه ولی جذااب نیس برام میدونی مادرم چی میگه . میگه اوناییم ک برای تو جذاب بودن تورو نخواستن ...

اونایی که من میخواستم قلبم براشون میزد عاشقشون بودم هرگز منو نخواستن همیشه ترکم کردن . پس چجوری ازدواج کنم خدایا بخدا تنهایی برام سخته بخدا ک مادرم بهم فشار میاد

من  متولد ۷۶ ام 

دلم میحواد دیگ ته تهش با متولد ۶۸ ازدواج کنم اونم ایده آلم دهه هفتادیه

اما دهه هفتادیم دنبال پدر پولدار دختر و دهه هشتادین

دیگه ده سال الان نرماله خانم

نرمال نیست. زیاده. همدیگه رو درک نمیکنند بعد ازدواج. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اشتباه میکنند. بعد ازدواج همدیگه رو درک نمیکنند. 

همینه امار طلاق بالا میره دیگه. 

ولی اطراف من با اختلاف سنی کمتر ازدواج کردند خیلی ها. 

چی کار کنم تا آخر عمرم بی تکیه گاه بمونم کار میکنم اما ادم ضعیفیم و پدر ندارم همه دختر خاله ها ...

خوب اینم که انگار کم داره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

سنش توی این جامعه ک بلانسبت مثل ...آدم باید کار کنه یا درس بخونه تا بجایی برسه زندگیش سرو سامون بگیر ...

اختلاف سنیش با اسی زیاده. یک پسر 37 ساله باید با دختر 35 ساله و این حدود ازدواج کنه.