2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم با یه دختر

810 بازدید | 32 پست

شوهر خواهرم دیشب  تو تلگرام ی کانال ک زیر پست میشه کامنت گذاشت  با ی دختر  چت کرد خیلی صمیمی!

من اون کانالو دارم وقتی رفتم پستو خوندم زیرش داشت با ی دختر درمورد اون متن چت میکرد خیلی صمیمی 

تو تو را انداخته بودن!

چتشونم طول کشید دختره معلوم بود تو حرفاش مجرده از دومادمون اصل خواست 

اونم داد!!

اسمشو نگفت دختره پروو گفت اسمت 

دوباره شوهرخواهرم اسمشو گفت 

تعجب کردم نمیدونستم چیکار کنم 

اخه اگه همکاری باشه یا نسبتی داشته باشه آشنایی اون فرق داره 

ولی این طرفو نمیشناسی چرا اینجوری چت کرد 

اصل داد چرا 

ب پدر مادرم گفتم بابام گفت ب دومادمون بگم این چی بوده خودم نخواستم گفتم  میونشون خراب میشه

ب خواهرم بگم درسته یا نه

پیاماسونو شات بگیر بزار اینجا

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو زیر کامنتش کامنت بذار بفهمه دیدی.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

نمیدونم کاش خودت یه کامنت میذاشتی ببینی واکنشش چیه 

بنظرم به پدر مادرتم نباید میگفتی یا مستقیم به خواهرت میگفتی یا نمیگفتی 

دختره ام از کحا بدونه طرف متاهله یا نه

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
چتو اشتباه کردم اسکرین نگرفتم  الان هرچی میرم زیر پست میگه این پست حذف شده نمیاره

خب دیوار حاشا بلنده خواهرجان 

به نظرم اصلا چیزی نگو 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

به پدر مادرتم نباید میگفتی چه برسه به خواهرت 

فرق هست بین مچ گیری و دست گیری توهمون گروه 

به دامادتون میگفتی وتحدیدش میکردی که لوش میدی 

تاثیرش بیشتر بود تا...

🌹خدایا 🌹هر لحظه هزاران بار شکرت باد
زیر پستش بنویس آقا فلانی خجالت بکش شما متاهلی 

چطوری بگم اخه 

کلا با دومادمون من میونه خوبی ندارم 

بعد جالب اینجاست خیلی تعصب داره ک نباید زن متاهل مرد متاهل فلان کار کنه فللن کار نکنه !!

چطوری بگم اخه  کلا با دومادمون من میونه خوبی ندارم  بعد جالب اینجاست خیلی تعصب داره ک نب ...

خواهرت برات خیلی مهمه درسته؟؟؟؟ جانم به‌خاطر خواهرت هم که شده بگو . دو روز دیگه کثافت کاری بیشتر هم میشه مستقیم بگووو