2777
2789
برا منم دعا کن ی کیس عالی گیرم بیاد 😊

یا سَیدَنا وَ مَوْلَانَا إِنَّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَ تَوَسَّلْنا بِک إِلَی اللّهِ وَ قَدَّمْناک بَینَ یدَی حَاجاتِنا، یا وَجِیهاً عِنْدَ اللّهِ اشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللّهِ

میشه ب نیتم صلوات بفرستین🙏

ابجیا برا من دعا کنید 🙏خواهش می‌کنم بد گرفتارم

یا سَیدَنا وَ مَوْلَانَا إِنَّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَ تَوَسَّلْنا بِک إِلَی اللّهِ وَ قَدَّمْناک بَینَ یدَی حَاجاتِنا، یا وَجِیهاً عِنْدَ اللّهِ اشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللّهِ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به همه کمک کنه الهی و بهترین ها رو بده به امیدخدا

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
دندون قبول شم خوشبختی خواهرم خوشحالی مادرم و اونی باهام قهره آشتی کنه 🥺 عجیب باهام قهر کرده محل نمی ...

خدا به همه کمک کنه الهی و بهترین ها رو بده به امیدخدا

من آرزومه ببینم مادرشوهرش که به دروغ دست رو قرآن گذاشت ومنو جلوشوهرم‌دروغگو خطاب کرد خدا چجوری قصاصش می‌کنه و اینکه کلی پول بهم بده باهاش خودمو زندگیمو وچندنفررو سروسامان بدم 

من آرزومه ببینم مادرشوهرش که به دروغ دست رو قرآن گذاشت ومنو جلوشوهرم‌دروغگو خطاب کرد خدا چجوری قصاصش ...

انشالله همه حاجت روا بشن   بابا و پسرعمه منم ازاد بشن  بیگناه سه ماه بلاتکلیف تو زندانن💔💔

میشه برای اینکه صلاحمون تو بهم رسیدنمون باشه یه صلوات بفرسید😘💕💎 انشالله مشکلات همه حل بشه بخصوص نی نی سایتیا 💚💎😉