2777
2789
عنوان

چقدر پشیمونم....

251 بازدید | 17 پست

27 سالمه یه بچه 2 ساله دارم...

19 سالم بود واسم خواستگار اومد..

درسمو ول کردم حتی دیپلم هم ندارم 

تا دوم دبیرستان درس خوندم...

بعدشم با شوهرم قرار گذاشتم که بعدش درسمو بخونم اما نشد...

هیچوقت شرایطش پیش نیومد...

بعد دوسالم ازدواج کردم خونه خودم...

بازم نشد...هی مشکلات مالی پیش اومد

هیچوقت نتونستم ادامه بدم...

الان یلحظه یهو نمیدونم چرا 

دلم خواست دستم تو جیب خودم باشه...

دلم میخاست الان بخودم بگم 

واییی فردا باید برم سرکار...

اما حیف....😓😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شد که دیدم 

انشاالله برای بچت دیگه اون راهنمایی کن درس بخونه بعدا 

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....

منم خاهرم شوهرش گف بیا خودم میبرمت دانشگاه 

اینم خر بود خر تر شد گف باشه 

رفت اونجا گف دانشگاه چی بشین خونه خودم به اندازه کافی پول دارم خرج زنمو بدم 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

و منی که مجردم شاغلم مستقلم و میترسم تنها بمونم و این شیرینی مجردی رو ازم گرفته 🥲 . 

عشق و حال بکن...ازدواج میکنی هزارتا دردسر میاد...من شوهرم خداییش دست و دل بازه اما دوسداشتم واسه خودم باشم...

ای کاش مجرد بودم و دستم تو جیب خودم بود 

وای خدایا چی میشد

یعنی الان حاضری جات رو با من عوض کنی؟ هرچی ب کنکور نزدیکتر میشم حالم بدتر میشه تپش قلب دارم هرشب تا ...

واقعا اره.چون واست دیر نشده انشاالله قبول شی 

تموم تلاشتو میکنی

اما من الان با یه بچه دوساله...خودم 27 سالمه 

اگرم بخام ادامه بدم واقعا نمیشه...